Amanda Tapping, a Csillagkapu egyik sztárja meghozta döntését a nemrégiben lezárult videó verseny eredményét illetően. Mint már korábban hírül adtuk, az MGM újból versenyt indított a Youtube weboldalán, azzal a céllal, hogy a Csillagkapu Atlantis sorozatot népszerősítse, és hogy a rajongókból kihozzák a kreativitást. Ez alkalommal kevesebb videó szállt versenybe, de mint legutóbb, most is tíz videó került a döntőbe és jutott el odáig, hogy Amanda Tapping személyesen nézte meg őket és zsűrizte.

A legjobb tízbe bekerült az SFportal.hu munkatársának, Rimaszombati Hajnalkának a „The Lemon Cake” című vicces videója, ami végül a hatodik lett – ezúton gratulálunk neki! Hajni nyereménye egy dedikált DVD box set lett.

Stargate: The Lemon Cake

{youtube}otP0x5vlDb8{/youtube}

A nyertes MarytheBeth „Stargate Super Fan Video Contest Entry” című videója nyerte meg, amit mindenképpen érdemes megnézni, úgy mint az összes többi videót. Érdekes, hogy pont ez a videó került legkés?bb versenybe, ez volt az utolsó nevezés. A nevezési határidő többször is meg lett változtatva, mert a versenyzők egy része képtelen volt időre elkészíteni a videóját. Azok közül, akik időben elkészültek és leadták a nevezésüket, néhányan igazságtalannak tartották a döntést. Így kérdés, hogy ha nem halasztották volna el többször a határidőt, esélyt adva a „lemaradóknak”, ki nyerte volna meg a versenyt?


Stargate Super Video Contest Entry – a győztes videó


{youtube}ZfB_rl-6kAU{/youtube}

Aki kíváncsi a videókra, azokat megtekintheti a www.youtube.com/group/superfancontest linkre kattintva.


]]>