SFportal Lapcsalád palettája: a mai nappal elindítjuk az RPGblogs.net címen elérhető, szerepjátékosoknak szánt blogrendszerünket is.Az RPGblogs.net egy új találkozóhelye a szerepjátékosoknak, a fantasy és sci-fi rajongóknak – bárki, aki szeretne, pillanatok alatt létrehozhatja saját blogját, hozzászólhat a többi rajongó blogjához.

Találtál egy új szerepjátékot, és véleményed van róla? Írd meg a saját blogodban! Talán saját magadnak van egy jó szerepjáték elképzelésed? Mutasd meg nekünk! Olvastál egy jó könyvet – vagy épp mindenkit lebeszélnél egyről? Oszd meg a véleményedet! Vannak háziszabályaid, saját kalandjaid, vagy csak megörökítenéd karaktered kalandjait egy naplóbanő Itt a lehetőség.

Persze, egy blognak nem kell csak és kizárólag az RPG-ről szólnia – a szerepjátékok szeretete inkább “csak” a közös platform, ami összeköti a közösség tagjait. Ha a bejegyzéseid nem, vagy nem csak kizárólag az RPG körül forognak, nem baj – ugyanúgy örülünk Neked.

Itt a lehetőség, hogy Hozzád hasonlók között fejezd ki a gondolataidat, érzéseidet, véleményedet – az RPGblogs.net ennek ad terepet. Regisztráció Első fecskék bloggerek: Fixius? Nahh…. M.A.G.U.S. 3.0, avagy egy újabb kalandor krónikája module=rpgblogs}]]>