Mike Alward több, mint 2500 dollárt költött a Serenityre szólómozijegyekre. Ez kb. 320 db belépőt jelent – ezt próbálta megelosztogatni a Vancouverben sétáló emberek között.

Mike Alward több, mint 7 órát töltött el a Serenity bemutatójánaknapján az egyik mozi környékén – úgy próbálta meg népszerűsíteni afilmet, hogy a környéken járó ismeretleneknek ajánlott fel ingyenjegyeket. Mint elmondta, nem is olyan könnyű a mai világbannagylelkűnek lenni – sokan gyanakodtak, durván elküldték a rajongót.
Alward 25 éves ex-tengerészgyalogos, aki jelenleg asztaloskéntdolgozik. Ezzel az akciójával próbálta megnövelni a nyitóhétvégebevételi adatait (és az újabb film elkészültének esélyeit) – de a 39millió dolláros költségvetéshez képest csak csepp a tengerben ez a 2500dollár.
A fiatalember nem szégyenkezik tette miatt – míg mások cigarettáznak,vagy egyéb költséges hobbikba verik magukat, ő inkább erre költött. Itthon nem kell 2500 dollárt költeni – csak írd alá az SFportal által elindított Firefly – Serenity petíciót. Kapcsolódó: Firefly találkozó
Anti-Trek 2.0: Firefly
Firefly fórum az SFportalon
Firefly galéria az SFportalon
]]>