Joel Silver és Robert Zemeckis a világ legsikeresebb producerei között vannak. Horrorfilmekre szakosodott cégüknek a műfaj legjobb darabjait köszönhetik azok, akik szeretnek rettegni! Április 26-ától legújabb misztikus thrillerjüket a magyar nézők is megtekinthetik a mozikban. A címe: A tíz csapás (The Reaping).

Idris Elba  és Hilary SwankA tíz csapás forgatása nem ment simán: a New Orleans környékén forgó filmet körülbelül a kétharmadánál le kellett állítani; a stábot evakuálták a közelg? – és hamarosan szörny? pusztítást hozó – Katrina hurrikán miatt. Dél-Louisiana egyik legnagyobb bevételét a nagyköltségvetés? filmek forgatása jelentette: ez 2005-ben azonban megsz?nni látszott. A tíz csapás stábja volt az első, amelyik megmutatta, hogy az élet folytatódik. A színészek és a filmesek vállalták, hogy a szokásoshoz képest jóval nehezebb körülmények között dolgoznak tovább – A tíz csapás végül ott fejez?dött be, ahol elkezdték.

Hamarosan a magyar nézők is láthatják, hogy mit alakít az Oscar-díjas Hilary Swank (Millió dolláros bébi), David Morrissey (Elemi ösztön 2., Kisiklatva), Idris Elba (A drót), Anna Sophia Robb (Charlie és a csokigyár).

Döglött béka a vérré vált folyóban - a tíz csapás megkezdődött

Ajánló:

A hit nem tart örökké. Egy egykori misszionárius (Hilary Swank) családja tragikus halála után nemcsak elfordult Istentől, hanem hadjáratot is hirdetett ellene: és azóta a vallási kérdéseket racionális alapon cáfoló tudósok egyik legismertebb alakja lett. Ezért utazik egy világtól elzárt louisanai kisvárosba is: az a hír járja, hogy az itteniek kénytelenek újraszenvedni a bibliai tíz csapást, ő pedig be akarja bizonyítani, hogy mindez csak babonás képzelgés. Ám érkezése után egyre különösebb eseményekkel, egyre rémiszt?bb helyzetekkel, egyre megmagyarázhatatlanabb jelenségekkel kell szembenéznie. Lassacskán kénytelen belátni: van, amikor a tudás és a tudomány tehetetlen. Azok a sötét erők, melyek az ő elveszejtésére szövetkeztek, épp ésszel nem hihetők. De aki nem hisz, az nem is marad életbenÂ…

]]>