A Karib-tenger kalózai második részének befejezése egyértelműen mutatta, hogy nem ússzuk meg a harmadik részt, amelynek bemutatója idén májusra várható. Remélhetőleg azonban nem jut a trilógia a Star Wars előzménytrilógia sorsára, s nem a látványra építik a filmet, hanem – mint az első résznél – megtalálják az arany középutat.

Jack Sparrow (Johnny Depp)A Pirates of the Caribbean: At World’s End (A Karib-tenger kalózai 3.: A világ végén) forgatása még 2006 augusztusában kezdődött, és most nemrégiben, év elején fejeződött be.

A kalózok korának vége felé közeledve Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) kénytelen lehajózni a térképről, hogy szembeszálljanak végső ellenségeikkel. Ez a mitologikusnak ható utazás nem szó szerinti keresése a világ végének – hiába, a Föld mégsem korong alakú -, hanem egyes, kiszivárgott információk szerint az élők és a holtak világának határán való átkelést jelent. Lord Cutler Beckett (Tom Hollander), Davy Jones (Bill Nighy) és James Norrington admirális (Jack Davenport) pedig mindent elkövetnek, hogy kiűzzék a kalózokat a hét tengerről, mivel azok veszélyeztetik a Kelet-Indiai Társaságot, és az ő meggazdagodásuk útjában is állnak. A világ végén - A Karib-tenger kalózai 3. A történet szálai persze sokat bonyolódnak majd a végkifejletig: a főhősök választani kényszerülnek szeretteik közül, ugyanakkor a tenger istennőjének, Calypsónak a felbukkanása is csak felforgatja a kialakult helyzetet. A világ végén - A Karib-tenger kalózai 3.
A világ végén - A Karib-tenger kalózai 3.

 

 

]]>