Brannon Braga és Brent Spiner nevével fémjelzett sorozatot ugyan törölték, de már tervezik a DVD-kiadást. {mosgoogle center} A Threshold fõszereplõiA CBS az alacsony nézettségi mutatókra hivatkozva még hónapokkal ezelőtt törölte a Thresholdot. Az esemény nem érte váratlanul Brannon Braga-t és Rick Bermant, már
korábban is tudósítottunk róla, hogy a producer-párosnak ismét veszélybe került egy sorozata. (Korábban ugye a Star Trek Enterprise-szal történt meg, hogy törölték a műsorról, szintén az egyre alacsonyabb nézettségre hivatkozva.)
Utolsó kísérletként egy új szereplőt vontak be a sorozatba Catherine Bell (JAG, The Triangle) személyében. Bell egy génmérnököt játszott, aki Fenwayt (Brent Spiner) segítette az idegen génekkel fertőzött, és így az emberekre is veszélyes táplálék analizálásában Ez a húzás sem jött be, a CBS a 9. rész után leállította a sorozatot. Most azonban, a TVShowsOnDVD.com értesülései szerint a CBS és a Paramount Home Entertainment tervbe vette, hogy kiadják az egész sorozatot egyetlen csomagban.
A Threshold 9 részt élt meg, a Trees Made of Glass című pilottól (mely duplaepizód) a Progeny című részig. Ezek természetesen mind megtalálhatóak lesznek a DVD-csomagban, valamint az a négy epizód is, melyet már nem vetített a CBS. Extrákról egyelőre nincs információ.
A csomag előreláthatóan a nyár elején jelenik meg. Az viszont kérdéses, hogy egy eleve az alacsony nézettség miatt megbukott sorozatot mennyire fognak keresni DVD-n, negyed-fél évvel az után, hogy már nem vetítik és reklámozzák.
]]>