A Warner Bros. az év végéhez közeledve bejelentette, milyen filmeket tervez bemutatni a 2007-es évben – a Sci Fi Wire közlése alapján több SF jellegű filmet is láthatunk majd a stúdió jóvoltából. The Invasion, I am Legend és Harry Potter the Order of Phoenix lesznek a húzónevek a WB jövő évi tervében.

The Invasion címmel egy scifi szuperprodukciót is tervez a WB – Nicole Kidman és Daniel Craig főszereplésével. A történet szerint egy különös járvány söpör végig az emberiségen, ami megváltoztatja a megfertőzöttek viselkedését. Egy washnigtoni pszichiáter (Nicole Kidman) rájön, hogy a fertőzés mögött földönkívüli befolyás áll – és ráadásul a fia is veszélyben van, ezért mindent megtesz a rejtély kiderítése érdekében. Ráadásul úgy tűnik, hogy pont az ő fia lehet a kulcs a rejtélyes járvány megfékezése kapcsán…

A The Invasion amerikai bemutatóját 2007. augusztus 17-re tervezi a Warner.

A WB másik jövő évi főbb produkciója is egy járvány, pontosabban egy vírus körül játszódik – Will Smith főszereplésével. Az I am Legend egy 1954-es, Richard Matheson által írt regény alapján készül. A film középpontjában álló tudós egy vírus után nyomoz, amely a fertőzötteket vámpírszerű lényekké alakítja, akik csak a sötétben létezhetnek – és akik bárkinek továbbadhatják ezt a fertőzést.

Az I am Legend bemutatóját 2007. december 14-re időzítette a stúdió.

A jövő évben valószínűleg a legnagyobb bevételt produkáló filmje viszont minden bizonnyal az új Harry Potter mozifilm lesz – a Harry Potter and the Order of Phoenix premierje nyáron, július 13-ra várható.

Harry Potter and the Order of Phoenix
Harry Potter és a Főnix Rendje
Trailer

{google}-4941339513438410981{/google}

És persze várható még több egyéb film is, ami az sf kedvelő közönség érdeklődésére számot tarthat:

300 – Március 9. Tini Nindzsa Teknőcök – Március 23.

The Reaping
– Március 30. One Missed Call – Augusztus 24. Trick 'R Treat – Október 5. Fred Claus – November 9.

 

]]>