Sikerült megnéznem Ganxta Zoleeék műsorát. Ennyi marhát egy rakáson…de legalább szórakoztató volt. Persze nincs új ministráns a pap alatt, a Jackass sorozat legtöbb eleme felbukkant benne, talán kiemelhető a Buldózer névra hallgató állítólag női egyeddel vívott sárbírkózás, ahol a nő lábujjának bekapása öt pontot eredményez. Koko kommentátornak tehetséges, Zoleeek meg gy baromok, bár ezt már mondtam.
Más. Sheenard blogjában olvastam, hogy  szerinte jogosan tiltotta meg egy iskolaigazgató a gyerekek blogolását – hivatkozva a gyermekek hüjeségére miszerint ha 10 kölök azt írja le hogy az igazgató vagy vmeik tanár órák után igyekezett őt megrontani – hát abból marha sok kellemetlensége támadhat a tanárnak. Nem értem, ez blog nélkül nem történhet meg?
Általános iskolába jártam amikor a köztiszteletnek örvendő tesitanárról elterjedt hogy fogdossa meg tapizza a lányokat. Aztán kiderült hogy igaz…
Nem hiszem hogy az információ közles ilyen formája káros lenne, ennyi erővel a sulibulikat, összejöveteleket, baráti társaságokat is be lehetne tiltani az iskolában….Esetleg ha beépítenének néhány provokátort, lehallgatót, kémet, ügynököt….vojálá, ahogy a svéd mondja.

]]>