Vágó István szerint nem kéne műsorra tűzni a Rejtélyek városa című sorozatot, amiben földönkívüliek szállnak meg egy kisvárost. Persze lehet, hogy mindez a műsor reklámkampányának része.

Vágó István tiltakozott az RTL Klub vezetésénél, hogy a csatorna műsorára tűzi a Rejtélyek városa – Invasion című filmsorozatot, amely egy földönkívüliek által megszállt kisvárosban játszódik.

„Nem kellett volna megvenni ezt a sorozatot, mert ez is azt a benyomást kelti az emberekben, hogy ez egy valós probléma, és tényleg tartaniuk kell egy ufó-inváziótól” – mondta el az Indexnek Vágó István, a Legyen Ön is milliomos házigazdája, aki állítólag megpróbálta elérni, hogy Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója, ne tűzze műsorra a sorozatot.

„A Tv2 reggeli műsorában például van horoszkóp, az RTL Klubon pedig nincs. Úgy gondolom, hogy ez többek közt az én érdemem is” – teszi hozzá Vágó István, aki egyébként a Tényeket Tisztelők

Társaságának is tagja, és már számtalanszor fellépett a féltudományos elméletek, illetve a különböző new age-elméletek ellen, sőt ilyen jellegű tévéműsort is vezetett már az ATV-n.

Az Index cikke

]]>