Újabb hetet hagyott maga mögött az Sfblogs közössége (persze mindenki más is, de az most nem érdekes), és itt az újabb beszámoló a bloggerek aktivitásáról.

 

Ezen a héten ismét a filmek által ihletett bejegyzések uralták a mez?nyt. Hadiösvény jóvoltából előretekinthetünk a jövő év film-termésére, Chelloveck és – erre reagálva – Norris egy-egy legjobb nyitójelenetek listát tárt elénk, majd kaptunk egy kis boncolgatós-zenés-traileres koktélt dzsejttől, aminek nagy részét ismét az AvP nevű vegyület adta, de belekerült pár csepp SG és BSG is.    

Az irodalmi ajánlók terén László Zoltán egy könyve (Keringés) és egy novellája (Lyukak az égen) került terítékre. Az első ajánlót fairylona, a másodikat Hadiösvény követte el.
 
A vegyes kategóriát Merras töltötte fel a héten. Tanúi lehettünk egy kis nosztalgiázásnak (Kaland Játék Kockázat, ugye ti is emlékeztek, hajaj, azok a régi szép időkÂ…), tudomást szerezhettünk (ha még eddig nem tettük) az Sfblogs-on zajló sci-fi sorozatról, valamint bevezetést kaphattunk a hazai könyvterjesztés nehézségeibe, illetve az Alexandra – Libri háború könyvpiacot érint? negatív kihatásaira.

Ezek mellett az Ogame rajongói is megkapták a heti bejegyzés adagot. A játékba szereplő egyik feature (Keresked?) és egyik technológia (Expedíció) került bemutatásra.

]]>