David Gemmell első regénye, a Legenda 1984-ben jelent meg.Azóta számos bestsellere látott napvilágot, köztük a Drenai-saga, a JonShannow-regények és a Hatalom Kövei sorozat. Sokan a kortárs brit heroikusfantasy koronázatlan királyának tartják. David Gemmell jelenleg Kelet-Sussexbenél.


{mosgoogle center}

A tél harcosai borítóLáthatatlanul és némán éles karmú, szárnyas démonokgyülekeznek Usa városa felett. Céljuk világos, akárcsak a prófécia: Háromkirály halála árán testet öltenek, és kedvük szerint csillapítják szomjukatemberi vérrel – a földet pedig elborítja a gonoszság bűze.

Két király már halott. Ahhoz, hogy a prófécia beteljesüljön, éspusztítás söpörjön végig a világon, a démonlordnak fel kell áldoznia a harmadikkirályt is: Axiana királyné még meg sem született gyermekét.

 Amikor Skanda császár feloszlatja seregét, avárandós királyné elmenekül sarkában a krayakin démonlovasokkal. Mindenreményét három vénséges hősbe veti: Bölény, az óriás, Kebra, az íjász ésNogusta, a kiváló kardforgató. De vajon ezek a harcosok, akik egykor az országlegjobbjai voltak, elegendőek ahhoz, hogy megfékezzék a világot lerohannikészülő rémségek áradatát?

Eredeti cím: Winter Warriors
Fordító: Sziklai István
Kiadó: Delta Vision
2006
ISBN: 963-7041-76-1
Vonalkód: 9789637041761
Ár: 1990 Ft
Terjedelem: 384 oldal Részlet a regényből az SFportalon
Delta Vision fórum az SFportalon
]]>