2006. november 11.-én 11 és 18 óra közöttnyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Nyílt Mesélés a Szellemlovasjátékklubban. Ez nem egy verseny, hanem egy sokkal kötetlenebb alkalom arra,hogy a versenyek közti holtszezonban is lehessen egy nagyot játszani.  

Ha épp nincs mesélőtök, és már csak ez tartvissza az önfeledt játéktól, vagy csapatod régen elkopott mellőled, esetleg nemsikerült társakat találnod magad mellé, akikkel együtt játszhatnál, vagy ha nemmersz elmenni egy versenyre, de vonzana egy nagyobb szabású szerepjátékosesemény hangulata akkor is itt a helyed! Ha csak nézelődni jönnél le, ötleteketgyűjtesz, vagy egy jót sztorizgatnál, itt akkor is találsz kalandozótársakat.

Ezen a rendezvényen nem egyetlen modultjátszik végig minden jelentkező, hanem a mesélők által válogatott kalandokközül lehet választani. Sőt, a lehetőségekhez képest a mesélőket is szabadonválaszthatjátok. Mindannyian mesélünk M.A.G.U.S.-t, eredendően erről szól ez anap, de természetesen van lehetőség más rendszerekben, világokban való játékrais (D&D, Shadowrun, Requiem, Coc, WOD). Amennyiben a nem Magust szeretnétekjátszani, vagy esetleg D20 Magust úgy kérünk titeket, hogy ezt előre jelezzéteka Veletek, és a mesélőkkel való korrekt egyeztetés érdekében!!! Ha a partitokszívesen játszana vagy megismerne ezektől eltérő szerepjátékokat,tudakozódjatok, valószínűleg találunk nektek mesélőt!

Jelentkezés:
A rendezvény nyílt, ennek megfelelően belépődíjatnem szedünk, ám a hely bérleti díját ki kell fizetnünk, így a játék díjafejenként 1200 forint – ebből  800 forint levásárolható a Szellemlovasbolt és klub kínálatából. A bolt kínálatáról, a bolt honlapjáról ( www.szellemlovas.hu ) illetveszemélyesen is tudakozódhattok (Budapest VI. kerület Szondi utca 18/a, ötpercre a Nyugati tértől). A boltban szerepjátékkönyvek, regények,társasjátékok, kártyák, antikvárkönyvek széles választékát találjátok. Ahelyszínen vásárolható üdittőital, és szedvics, de saját étel, is fogyaszthatóa helyszínen (természetesen kultúrált módon). A helyszínre kintről üdittőitalbehozatala nem engedélyezett, azokat a helyszínen kultúrált áron be lehetszerezni. A helyszín befogadóképessége korlátozott ( 6 csapat) ennekmegfelelően a csapatokat a pénz beérkezésének sorrendjében regisztráljuk. Azesetleges késői jelentkezés esetén (amennyiben már beteltek a helyek), abefizetett pénzösszeg automatikusan felhasználhatóvá válik a következő Nyíltmesén, és a csapat/személy elsőként regisztrálódik.

 

Kérünk mindenkit, hogy a részvétel díját november02-áig (csütörtök) az alábbi bankszámlára fizesse be:

Inter-Európa Bank Rt.
11101909-77116760-34000008
Ress Róbert 

A megjegyzés rovatban kéretik feltüntetni a csapatotoknevét, vagy egyéni jelentkezők esetében a saját neveteket

Pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban.

 

!!!Fontos!!!

A csapat nevét, és a jelentkezők számát, ésesetleg telefonszámot amennyiben megoldható küldjétek el e-mailben, hogykönnyebb legyen benneteket azonosítani, és a kommunikáció gördülékenyebblegyen. A jelentkezés (és minden további levelezés) az egyszerűség kedvéért (haez megoldható) minden csapatnál egy csapattagon keresztül történjen. Abefizetés igazolását kérjük, küldjétek el e-mailben.

Kapcsolattartásra kijelölt email cím: dragon@kalandmesterek.hu
Telefonon is érdeklődhetsz Ress Róbertnél:(+36 30) 221-66-92 

Kérünk mindenkit, hogy írja meg milyen jellegűjátékot szeretne játszani, esetleg van-e konkrét modul vagy mesélő akinélszívesen játszanának, netán egyéb óhaj-sóhaj, stb. Ezután egy mesélőhözirányítunk minden csapatot, és onnantól kezdve vele tudjátok egyeztetni arészleteket. Bár a játék elvileg tetszőleges karakterekkel, szabad generálássallesz, adott esetben a KM fog kérni előtörténetet, lehet, hogy előzetesenkikötéseket támaszt, ezeket majd mind vele kell megbeszélnetek. 

Amennyiben bármilyen jellegű kérdésed van, írjaz alábbi címre: info@kalandmesterek.hu,illetve keresd fel fórumunkat / honlapunkat.  

Kívánunk mindenkinek kellemes játékot, és jószórakozást!  

Kapcsolódó fórumtéma: http://www.kalandmesterek.hu/forum/viewtopic.php?t=129

 

]]>