Október 6-ánkezdődik, és egészen 22-ig tart az ország legnagyobb dvd rendezvénye, a DVDFesztivál, melynek kiemelt célja, hogy a két vezető, magyarországi DVDforgalmazó ezzel a kezdeményezéssel is felhívja a figyelmet a legális és amindenki számára megfizethető DVD-re.

{mosmodule1886}

Rengeteg régi, újvalamint különleges kiadású DVD lesz megvásárolható kedvezményes áron. Akéthetes akcióban szereplő filmek kínálatában többek között megtalálhatóaklesznek a legfrissebb sikerek, valamint régebbi klasszikus filmek is.

Néhány filmkedvcsinálónak:

Karib – tenger kalózai – A Fekete Gyöngy átka,Bárányok hallgatnak extra változat, Pearl Harbor – Az égi háború, X-men – Azellenállás vége, Mission Impossible 1-2., A kis szemtanú, Vámpírok bálja, Nemzetaranya, Idétlen időkig, Vanília égbolt, Mint a villám, Alien sorozat, Terminátor1., A szakasz, Halálhajó, Rocky 1. De a Led Zeppelin, a Rolling Stones, MichaelJackson és Jimi Hendrix szerelmesei is igazi csemegékkel lehetnek gazdagabbak.

Magyarországonegyedülálló ez a kezdeményezés, amelyben a forgalmazók együtt veszik fel aharcot a silány minőségű kalóz illetve olcsó DVD-kel szemben, és felhívják avásárlók figyelmét a kiváló mínőségű, eredeti DVD-filmekre. Az InterCom és aFórum Home Entertainment bízik abban, hogy a múlt évi főpróba után, ebben azesztendőben is sok ezren keresik fel majd a boltokat és válogatnak afantasztikus kínálatból. A kéthetes akció ideje alatt a DVD rajongókfolyamatosan újabb és újabb kedvezményekkel vásárolhatnak majd filmeket azüzletekben.

Sok sikertkívánunk!


]]>