Lassan itt az ősz, kezdődik az iskola,mindenki készülődik, és szomorkodik, hogy vége a nyárnak. De nem kell ám azorrotokat a földig hajtani bánatotokban, hiszen idén ősszel is lesz AnimeCon,ezúttal a Petőfi Csarnokban.

{mosmodule1886}

Ezt is megértük:olyan szinten kinőtte magát az AnimeCon, hogy már egész csarnok kell, hogybefogadja az érdeklődőket. De mi csak örülünk neki, mivel így nagyobb tér van akülönféle rendezvényeknek, amik idén sem maradhatnak el. Több infót, és aversenyekre való jelentkezést a hivatalos oldalon találhatjátok.

Hogy neunatkozzanak az emberek, ismét rengeteg esemény kerül majd terítékre.Elsősorban a legnépszerűbb Cosplay. Gondolom, már ismeritek, hogy hogyan ismegy egy ilyen, de ha nem, az sem gond. A CosPlay a Costum Play rövidítése,magyarul Kosztümös Játék, vagyis sokan beöltöznek egy karakternek valamelyikanime-ből, és fellépnek a versenyen, vagy csak flangálnak a helyszínen.

A Miskolci Con-onoly nagy népszerűségnek örvendő Konzol verseny most sem marad el, de ezúttalnem csak PS2 lesz, hanem többféle játékgép is helyet kap majd. PS2-n már tudnilehet, hogy Naruto: Narutimate Hero 2 verseny lesz, amire már most lehetnevezni.

Akik inkább táncoslábúak, mint táncos ujjúak, azoknak is lesz része a jóban, mivel ismét lesztáncszőnyeg. A másfajta művészetet kedvelők, mint például a rajzolók isélvezhetik a versenyszellem által pumpált adrenalin okozta extázist, ugyanis arajzverseny sem marad el.

Előreláthatólagezek a stabilizálódott programok, de mivel messze van még október 7-e, ezért nagyon sok minden alakulhat még. Ha most mészelőször ilyenre, és elnyerte tetszésed, vagy már törzsvendégnek számítasz, azoldalon regisztrálhatsz, és ugyanitt rendelhetsz elő jegyet is, ami erősenajánlott, ugyan is a PeCsa befogadóképessége 2500 fő. ( http://animecon.hu/ )

Mindenkinek jószórakozást kívánok!


]]>