Az Átjáró Nap: 2. Magyar Képregényfesztivál estéjénegy koncert is szórakoztatja majd az egybegyűlteket, amelyről eddigcsak annyit lehetett tudni: meglepetés lesz. Most fellebbentjük afátylat arról, ki is várható március 5-én a Millenáris Park Teátrumába.

{mosgoogle center} A képregényfesztivál estéjén (azaz holnap, vasárnap) hét órától a Teátrum nagytermében a Heaven Street Seven(HS7) együttes koncertjét hallhatják az érdeklődők. A magyargitár-popzenét játszó csapat 1995-ben alakult, az ő zenéjük teszi fel apontot a képregényfesztivál egész napos hangulatára.

A zenekar idén januárban Cannes-ban, a világ egyik legrangosabb zenei eseményének számító MIDEM-en (Le Marché international du disque et de l’édition musicale) megkapta a az Európai Bizottság három éve alapított European Borders Breakers Awards(EBBA) (Európai határokon áttörők díjai) Áttörés nevű különdíját. AHS7-t több, mint száz közép-kelet európai zenekar közül választotta kia nemzetközi zsűri, akik szerint a 2004-ben megjelent Szállj ki és gyalogolj című album érdemelte ki az elismerést. Kapcsolódó anyagok:
Megnyílt a Képregény Akadémia kiállítása 
Sajtótájékoztató a képregényvesztiválról – újdonságok
Jelmezverseny a képregényfesztivál résztvevőinek
Filmvetítések az Átjáró Napi II. Magyar Képregényfesztiválon
Program : Átjáró Nap – 2. Magyar Képregényfesztivál
Az Átjáró rendezvénysorozat első félévi programjai

]]>