Ismét a filmek ihlették meg a legtöbb sci-fi témájú bejegyzést.

Olvashattunk egy visszatekintést a Predator 2-ről, és, viszonylag a témánál maradva, megtekinthettünk néhány képsort az AvP új részéből, az Alien vs. Predator Requiemből.

Kaptunk egy rövidebb véleményt a Csillagporról, és egy-egy hosszabbat a Babylon 5 – Legend of the Rangersről, valamint a Battlestar Galactica – Razor cim? filmekről.

A hirek alapján a Star Trek rajongók egy újabb, 3 részes minisorozatnak örvendhetnek, amit az Of Gods And Man cimre kereszteltek az alkotók.

Végül a Heroes 2×05 – Fight or Flight cim? részének pontokba foglalt tartalmát olvashatta el az, aki esetleg lemaradt róla.

A StarTales a közeljövőben megjelenő lényegesebb képregények listájával örvendeztetett meg, és újabb cp webcomic csemegén, a Dayenderen legeltethettük a szemünket a Kvantum Média Konglomerátum (továbbiakban csak KMK) jóvoltából.

A könyvek terén:

Merras blogján, James Luceno – Sötét Nagyúr cim?, Star Wars regénye került teritékre, a KMK pedig William Gibson, legújabb, Spook Country cim? könyvének (spoiler mentes) bemutatását, és a Down and Out int he Magic Kingdom ismertetését követte el.

Hogy ne csak a szórakozásról szóljon a hét, kaptunk egy kis tudományos értekezést és visszatekintést a mesterséges intelligenciáról, majd Sangel megmutatta Bátoritás Diját, majd elénk tárt némi plusz infót koppenhágai Euroconról.

A bloggerek aktivitásának jutalmaként, na meg a közösségi érzés fejlesztésének érdekében, a KMK újabb látványos elemekkel ajándékozott meg. Mindenki választhat a szignatúrák és userbarok, az arra érdemesek pedig a sztahanovista valagrendek közül.

Aki ezek után még mindig nem töltött elég időt a gép előtt, annak maradt pár figyelemreméltó bejegyzés:

„egy kis 30 Seconds to Mars-szal, Placebo-val és Zeromancerrel” megfőszerezett zenei összeállitást tartalmazó podcast került fel a KMK-ra. El?került egy OGame hibaigazitás. Alternativ világvég-kezdetről olvashattunk egy, az Onsai billenty?zetéről előkerült novellában, és a szindarabok kedvelői találkozhattak egy olyan előadás ajánlójával, amely új oldalát villanthatja fel a klónozáshoz kapcsolódó problémáknak.

]]>