Ahogy a korábbi években mindig, a Star Trek Klub ebben az esztend?ben is megünnepli a Trek születésnapját – igaz, hogy a körülmények alakulása folytán a szokásosnál egy kicsit kés?bb, de a hagyományokhoz híven, töretlen szellemben és a várakozások szerint vidám hangulatban.

A KreArt Egyesület keretében működő Magyar Star Trek Klub november hónapban születésnapi találkozót tart, amelyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt. A rendezvény helyszíne és időpontja:
Zuglói Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Hivatala (1145 Bp., Pétervárad u. 11-17.)
2007. november 11., vasárnap, 10.00 órától 16.00 óráig
A szokatlan helyszín senkit ne riasszon el, nem kerül sor sem esküvőre, sem egyéb, a közigazgatás közreműködését igényl? ceremóniára, a hivatal pusztán a termet biztosítja az eseményhez. A találkozón ezúttal Az új nemzedék áll majd a középpontban, tekintettel arra, hogy a sorozat éppen húsz évvel ezelőtt indult útjára, hogy azután hét évadon keresztül hordozza tovább a Trek örökségét. Szó esik a Khan haragja című mozifilmről is, amely huszonöt évvel ezelőtt került bemutatásra. A filmvetítéseken és előadásokon kívül a szokásokhoz híven játékok és nyeremények is várják a vállalkozó szellem? trekkereket. Folytatódik a Trek más filmekhez, illetve sorozatokhoz főz?d? kapcsolatának bemutatása, és lehetséges, hogy a sorozat szinkronizálásában közreműködő színművészek egyike is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt. A találkozóra az Egyesület tagjai 400 Ft-os, a többiek pedig 600 Ft-os áron válthatnak jegyet. A tervezett programból: * „Trekkies”: a rajongókról szóló dokumentumfilm második része;
* A TNG születése és virágzása;
* Best of TNG;
* A TNG színészei a Trek után;
* Huszonöt éves a „Khan haragja”: a film és az emberi tényező;
* Trek más filmekben;
* Kitekintés a jelenleg futó sci-fi sorozatokra;
*  „Játsszunk együtt”;
* Zenés videóklipek és egyéb érdekességek;
* A születésnapi torta közös elfogyasztása. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a Star Trek negyvenegyedik születésnapján. Jó nap lesz ez az ünneplésre!

]]>