A mai napon több érdekes, SF témájú blogbejegyzés is született az SFblogs.net közösségének jóvoltából – ezeket ajánlanánk a figyelmetekbe.

Orka ma Ursula K. Le Guin egyik regényét, a Sötétség balkeze című kötetet vette górcs? alá Bal-jobb című írásában. 

Frissen indított blogjában Corky Doki egyből két bejegyzéssel is gazdagította az SF rajongó közösséget: a Halálos Fegyverek és ?rült Mexek egy rövid emlélkedés erejéig a Mad Max, az Alien illetve a kevéssé scifis Halálos Fegyver szériákra emlékszik vissza. A Valami nőcske a vizirevüből című bejegyzés pedig a nem is annyira régen bemutatott Lány a vízben című Shyamalan filmről szól.

A szintén ma indított Lightspeed blog gazdája, Dzséjt szintén egy filmes visszaemlékezéssel nyit: az Aliens vs. Predator mozifilmről írja meg kissé kettős véleményét. Ha pedig már elég lett volna mára a scifis blogbejegyzések olvasgatásából, akkor még általa készített videó jelentheti a kikapcsolódást ma estére: a Perfect Organism egy kissé komor, ám ragyogó összevágás a 4 Alien filmből a Requiem for a Dream klasszikussá vált zenéjére. Míg a mai blogfogyasztás zárásaként Macirevü címmel könnyed desszertként egy humorosra sikeredett videóklipet ajánlunk Star Wars témában, a Gumimacik főcímzenéjére.

Egészségetekre! 

]]>