Jetson-család mozifilm. A gyártó Warner Bros. a minap producert és forgatókönyvírót is szerződtetett – adta hírül a Variety.

A Magyarországon is népszerű rajzfilmsorozat eredetileg 1962-63 között volt műsoron Amerikában, majd évtizedekig volt generációk kedvenc szombat reggeli rajzfilmje. Ennek köszönhetően 1984-87 között újabb epizódok készültek, majd 1990-ben bemutattak egy egészestés rajzfilmet is, ám ez nem aratott nagy sikert.

Most viszont újra életet lehelnek a jövő amerikai átlagcsaládját bemutató franchise-ba, és elkészül az élőszereplős mozifilm is. Donald De Line (Az olasz meló, Stepfordi feleségek) producer most csatlakozott Denise Di Novihoz, aki immáron több mint egy évtizede készül a sci-fi vígjáték gyártására. Már több írót is felkért, de egyelőre egyik szkript sem volt elég jó a stúdiónak. Most a Still Standing c. vígjátéksorozaton edződött Adam F. Goldberg fog megpróbálkozni ezzel a nemes feladattal. A 30 éves úr legutóbb A suttyók visszavágnak remake-jének társszerzője volt. A Moziplussz híre

]]>