Az elmúlt hét blogtermése enyhén eltér az eddig megszokottaktól. Jóval nagyobb hangsúlyt kapott az irás és a hozzá kapcsolódó tevékenységek, de ennek ellenére a szokásos témák sem maradtak el.

A KMK egy írót és műveit (Olaf Stapledon), egy webcomicot (Post-Nuke) és egy játékot (Mission to Mars) ajánlott figyelmünkbe.

Hadiösvény egy új filmr?l (1.18.08 Cloverfield) és a legutóbbi Galaktika előadásról számolt be.

Megtudhattuk Chellovecktől, hogy már csak pár lépésre a kánaán, azaz hamarosan beindul Sci-fi Channel Hungary és ugyancsak itt olvashatunk a Programozott klónemberek című könyvről.

Hackett, Orson Scott Card egy tanácsát boncolgatta, Sayed a Keringést vesézte ki a megszokottnál alaposabban, Sanawad pedig elmeséli legújabb kalandját egy megélhetési kiadóval.

Sheenardtól megtudtuk, hogy megérkezett a nyomdából A láthatatlan város, és C. S. Lewis szavain keresztül, részesei lehettünk egy kis fejtágításnak a mai (és nem csak) oktatási rendszerekkel kapcsolatban.

Onsainál ismét az Avana és a ZSP Díj került a középpontba. Újabb bejegyzést olvashatunk a közgyűlésről, és a résztvevőkkel is megismerkedhettünk két képen keresztül.

Ezek mellett még olvashattunk a rovarok egykori fénykoráról, Fairylonánál a The Lost Room minisorozatról, és Merrastól megtudtuk, hogy hol érdemes (egy jó sör társaságában) elütni az időt.

]]>