A Firefly egy nagyon jó scifi tévésorozat. A Serenity egy nagyon jóscifi mozifilm. Magyarországon egyiket sem lehet látni – ha szerintedezen a tényen változtatni kellene, akkor segítsd az első SFportalpetíciót! 2005. november 13-án először, és remélhetőleg nem utoljára Fireflytalálkozót tartunk az Átjáró Találkozások keretein belül. Ezzelösszhangban megindítunk egy akciót, melynek célja felhívni a magyarnézők, televíziócsatornák, illetve DVD és moziforgalmazók figyelmét asorozatra, illetve a hozzá kapcsolódó Serenity mozifilmre.
A módszer nagyon egyszerű – aláírásgyűjtésbe kezdünk a sorozatérdekében, ehhez azonban a hazai "barnakabátosok" segítségére vanszükség.
Az Átjáró Találkozások helyszínén lesz nálunk több kinyomtatott példányis a petícióból, így a helyszínen alá lehet írni azt; azonbanszeretnénk, ha a magyar Firefly rajongók már a találkozóra is minéltöbb kitöltött aláírásgyűjtő ívvel érkeznének. Töltsd le innét a petíciót!
(A galéria Filmsorozatok / Firefly szekciójában található.) Írasd alá minél több ismerősöddel, és hozd el a találkozóra – miösszegyűjtjük az aláírásokat, és eljuttatjuk a megfelelő csatornákhoz,illetve forgalmazókhoz őket, hogy lássák: van érdeklődés egy valóbanigényes scifi sorozatra nálunk is.


A petíció szövege: Jelen petíciónkkal szeretnénk felhívni a tévécsatornák, DVD-, ésfilmforgalmazók figyelmét a Firefly című sf tévésorozatra, illetve afolytatásaként elkészült Serenity mozifilmre.
Mi, akik aláírtuk ezt a petíciót, az alábbiakat kérjük: –         Vetítsék le a teljesFirefly sorozatot valamelyik országos televízió csatornán! –         Az InterComtól, a Foxhazai forgalmazójától kérjük, hogy adja ki magyar felirattal /szinkronnal a DVD változatát a Firefly sorozatnak – mely külföldönhatalmas sikert aratott, és azóta is a legjobban fogyó sorozatok közétartozik. –         A UIP Dunafilmtől, aSerenity mozifilm hazai forgalmazójától kérjük, hogy bírálják felülkorábbi döntésüket, és mégis mutassák be hazánkban is a filmet;illetőleg a későbbiekben adják ki magyar felirattal / szinkronnal a DVDváltozatot is, mely az Egyesült Államokban december 20-án jelenik meg,és hasonló sikerre számíthat, mint a tévésorozat DVD kiadása. Köszönettel
a Firefly sorozat magyar rajongói

Kapcsolódó: Firefly, Csillagkapu, Farscape találkozó
Aláírásgyűjtő akció a Firefly feltámasztásáért
Serenity DVD megjelenés
Anti-Trek 2.0: Firefly
Firefly galéria az SFportal.Hu-n
Firefly fórum az SFportal.Hu-n
]]>