Hosszú előkészület és alapos tervezés után megnyitotta internetes honlapját a Tuan kiadó és „A Könyvesbolt”. A hangulatában is a fantasy világát idéző weboldalon egyaránt találhatunk információkat a kiadóról, a boltról, illetve galériát és webáruházat is.


A weboldalon megtalálhat az érdeklődő minden információt a Tuan kiadó eddigi tevékenységéről és a jövőt illető terveiről. Mivel a kiadó nemrég vette át a M.A.G.U.S. regények kiadási jogát – és a jogi problémák elkerülése végett a sorozatcímet módosította a „Wayne Chapman Hetedkori krónikák” sorozatcímre – a tervek átolvasása jó pár rajongónak újat fog mondani.

A megfelelő ikonra kattintva olvashatunk „A Könyvesbolt” alakulásáról, és választékáról is. A könyveket, melyek között nem csupán a Tuan kiadó termékei szerepelnek, természetesen meg is lehet vásárolni. Még nincs minden feltöltve a webáruházba, de az már látható, hogy Vampire kártyákat és egyéb kártyajátékokat, illetves szerepjáték kiegészítőket is lehet majd interneten rendelni a cégtől.

A honlap kiemelten kezeli az Agave kiadó termékeit, illetve a kiadó szerkesztői és „A Könyvesbolt” tulajdonosai szívesen veszik az érdeklődők elektronikus üzeneteit is. Később a weboldal galériával is bővülni fog.

Webcím:

http://www.akonyvesbolt.com

Kapcsolódó anyagok:
M.A.G.U.S. és WoW a Millenárison – képek
Interjú Mórócz Tiborral, a M.A.G.U.S. kiadójával 
A M.A.G.U.S. új tulajdonosa a Tuan Kiadó

Kapcsolódó fórumok:
M.A.G.U.S. fórum az SFportalon 

]]>