Kitört rajtam az optimizmus, pedig még rossz hírt is kaptam.
Tegnap este értesítettek, hogy beszünteti működését a Wired Tales, szóval más helyet kell keresnem a novellámnak, amit ott már elfogadtak egyszer. Van ilyen. Annyi baj legyen.

Szintén tegnap szóltak, hogy meg fog jelenni egy szörnyes sztorim. Persze ez vers formátumú. Kikarikírozok benne ezt-azt, aminek amúgy semmi köze a szörnyekhez. Eddig még jókat mondtak róla.
Persze a ‘nem is gondolták volna, hogy az angol nem az anyanyelvem, elképesztő, meg se mondanák’ típusú üzenetekből is megint kaptam néhányat. (Mit mondjak, állati jól esett.)

Mostanában egyébként igyekszem jobban szelektálni. Így persze több írás marad az asztalfiókban, de úgy döntöttem, hogy inkább csak a legjobban sikerültekkel fogok próbálkozni.

Egyébként a KÁFé címu irodalmi és fotómuvészeti napilapban is van már egy régebbi SF versem. Ez egy magyar site, de a vers az angolul van. Kértek, hogy küldjek valamit, mindegy milyen nyelven, és én küldtem egyet a már megjelentek közül. Kellemes meglepi volt. Pár napja került fel az oldalra.

Idén eddig még igyekeztem megfelelni a hírnevemnek, vagyis rengeteget szervezkedő és roppantul energikus ifjú hölgynek lenni. Egy csomó mindent elkezdtem intézni, néha én is meglepődöm magamon, hogy mennyi mindent csináltam, és még egy rakás könyvet is elolvastam. (Na jó, a kritikákat nem írtam még meg.) Most viszont egy kicsit fékezni fogok, és igyekezni fogok újabb írásokat létrehozni. Forgatok egyet-mást a fejemben…

Ráadásul úgy tűnik, a mindenkit lehangoló tél is tovatűnt végre. (Sétáljatok sokat és legyetek optimisták.)

]]>