2006 november 5-én a Jövő Háza (volt Millenáris Park)Fogadó épületében, az Átjáró Találkozásokkeretein belül, kerül megrendezésre a Kalandozók Karneválja, mely a Tuan Kiadó első hivatalos M.A.G.U.S versenye.

1886}

A megmérettetés egyrendezvénysorozat nyitánya, mellyel a kiadó hagyományt szeretne teremtenitovábbi hivatalos versenyek és táborok szervezésével. A Tuan Kiadó célkitűzésenem csak a játék megismertetése a közönséggel, de az igényes és fantáziátmegmozgató szórakozás, a szerepjáték, és az olvasás népszerűsítése is, afiatalok és a már tapasztaltabb korosztályok köreiben egyaránt.

A rendezvényversenymoduljának története Wayne Chapman Karnevál című köteténekdíszletei között, a regény eseményeit tíz esztendővel megelőző időszakban, aPyarron szerinti 3686. esztendőben, Narvan városában játszódik.Természetesen az se riasszon el senkit, ha nem olvasta volna az adott kötetet.A modul az irodalmi háttér ismerete nélkül is élvezhető, de azok számára islesznek újdonságok, kitudni való titkok és a kalandozók veszedelmét jelentő rejtélyek,kik betűről betűre ismerik a Wayne Chapman és alkotótársai megálmodta világminden szegletét, s Ynev bárdjait megszégyenítő módon, álmukból ébredvebetéve citáljak elő legendáit.

A versenyen a háromlegjobbnak ítélt csapat között összesen 30.000 Ftértékű könyvjutalom kerül kiosztásra, valamint a legjobb csapatnak igenértékes és exklúzív díjait ajánlotta fel Tuan Kiadó. Öt dísztőrt, melyekközül egynémely mágikus pengék a modulban is igen fontos szerepet játszanakmajd. Ezeken felül egyéb meglepetésdíjak is kiosztásra kerülnek, ám ezekmibenlétét egyelőre fedje jótékony homály.


A M.A.G.U.S. versenyre 5 fõs csapatokjelentkezését várjuk, a nevezés díja 1.500 Ft/fõ, ám legefeljebb 20csapat számára tudunk játéklehetõséget biztosítani!

Jelentkezési határidő november1.

Az adminisztrációmegkönnyítése érdekében azt kérjük, hogy egy csapat nevében csak egy embernevezzen (a csapatkapitány), de a „Csapattagok (név / nick)” rovatbatüntesse föl a csapattagok névsorát és beceneviket, illetve egyetlen átutalássalküldjétek el a nevezési díjat!

Nevezni itt lehet: http://akonyvesbolt.com/versenyek/jelentkezes.php
Minden egyébinforációt megtalálsz a honlapunkon: http://akonyvesbolt.com/versenyek
 

A nevezésidíj befizetését kizárólag banki átutalással áll módunkbanelfogadni! Kérjük a pontos regisztráció érdekében a közlemények rovatbafeltétlenül tüntessétek föl KalandozókKarneválja illetve a csapat nevét!

Mórocz Tibor
Erste Bank
11600006-00000000-09518391

A Tuan Kiadó, De Neverre, Gambit és a kalandmestereknevében kívánunk mindenkinek nagyon jó szórakozást és élményekben gazdagversenyt!


]]>