2006. október 7-én a gótikus horror valamint a dark fantasy világába tehetkirándulást mindenki, aki kilátogat az Átjáró-KollektívaFesztiválra a Jövő Házába (volt Millenáris Park).

1886}

Az RPGportal.huszervezésében laza, kötetlen szerepjátékos program várható – találkozó a hazairpg-élet íróival, fejlesztőivel, kiadóival, előadások és kerekasztalbeszélgetések a legérdekesebb témákról. Napközben folyamatosfilmvetítések, majd Fetish divatbemutató és az Art Macabre színpadi előadása.

A galériánfolyamatos programok várják az érdeklődőket. Ezoterikus könyvek, regények,Black Market, partyfotózás, Warhammer 40K asztalbemutató, kártyajátékok,kiállítás…
 

Aszerepjátékos programok:

Cyberpunkkerekasztal beszélgetés
A Cyberpunk játék története, fejlődése és jövője. A cyberpunk mint jelenségés jövőkép. Mi valósult meg és mi várható még.

World of Darkness kerekasztal beszélgetés
A WoD játékok története, jelenlegi helyzete a piacon. Miért jó éskülönleges a WoD. Kötetlen beszélgetés egymást közt a Sötétség Világáról. Kult kerekasztal beszélgetés
Egy méltatlanul háttérbe szorul, kevéssé ismert játék ismertetője. Mik aKult sajátosságai és előnyei más horror rpg-kkel szembenő Szabad stílusúbeszélgetés egy tapasztalt Kult mesélővel.

Szerepjáték és pszichológia
Eszmecsere a szakemberrel a szerepjátékról és annak a pszichére gyakorolthatásairól általában. A félelem megjelenése, mint élvezeti forrás az rpg-ben.Hogyan meséljünk horrort?

Boszorkányság és mágia a történelemben és napjainkban.
Boszorkányság egykor, és a boszorkányság ma. Beszélgetés a tradíciókról, aWicca egyházról és egyéb varázsos dolgokról. A Live Vampire hazai története
A magyarországi élő Vámpírjáték bemutatása és hiteles krónikája,beszélgetés múltról, jelenről és a live lehetséges jövőjéről.

Horror ésrémtörténet az irodalomban és a filmben.
A horror és a rémtörténet fajtái, megjelenési formái az irodalomtörténetbenés a filmben.
Beszélgetés Réz András filmesztétával.
A Tuan kiadó idei és jövő évi tervei
Kerekasztal beszélgetés Hidegföldi Gyöngyi Tündeés Mórócz Tibor kiadóvezetőkkel  Az új M.A.G.U.S. szerepjátékrendszerről
Kerekasztal beszélgetés az új szerepjáték fejlesztőivel


]]>