Ez is olyasmi, amit időnként meg szoktak kérdezni. Mindössze csak az a története, hogy a nick (és email cím) választáskor először a fairy jutott az eszembe, de ez önmagában valahogy nem volt elegendő. Aztán egyszer csak átfutott az agyamon ez…
  Annyira egyébként nem bizonyult jó poénnak, legalábbis elég sokáig nem találkoztam senkivel, aki jelét adta volna, hogy érti. (Mígnem egyszer a hetes buszon összefutottam a filmes barátnőmmel, aki megkérdezte az emailemet. Neki valahogy azonnal leesett, és szétröhögte az agyát. Mit mondjak, ez megnyugtató volt…)
  Mindezek alapján azt kell mondjam, valószínűleg ez volt az eddigi leggyengébbre sikerült poénom, de mostanra már mindenki megszokta ezt a nevet, engem is beleértve. Különben is azóta már kineveztem magamat itt néhányszor Tündér Ilonának illetve még az SFPortál Tündér Ilonájának is. 🙂 🙂 Azt hiszem, most már késő lenne visszakozni.  🙂
Emellett kaptam már olyan köszönömöt is, hogy ‘köszi te tündér’, meg hogy ‘te tényleg egy Tündér Ilona vagy’. Szívetmelengető ugye? Így hát a nick valóban kezd hozzámnőni.
  Kérdezni szokták még azt is, hogyan szólítsanak. Leginkább az Ilonát kedvelem. Fórumon, blogban, kommentben természetesen szólíthattok a nick-emen is, de amúgy szeretem, ha tudják nevemet, és használják is.

Kedves olvasóim, várom a további kérdéseket, kéréseket.  🙂

]]>