Akarod, hogy az autódat a legjobb magyar képregényesek elölről-hátulról, jobbról-balról kifessék különféle képregényalakokkal? Az Átjáró Napi 2. Magyar Képregényfesztivál előzményeként a Magyar Képregény Akadémia grafikusai február végén megteszik ezt Neked!

{mosgoogle center} A Magyar Képregény Szövetség tagjai március 5-én megrendezik az Átjáró Nap programsorozat keretén belül a 2. Magyar Képregényfesztivált. Ezt megelőzően, március 1-től a MKA grafikusainak kiállítása nyílik meg a Millenáris Park Teátrumában. A kiállítás óriási képregény-installációkból áll fel.

A MKA tagjai ugyanakkor vállalták, hogy hangulati alapozásnak kifestenek egy vagy két kocsit illetve motort is, mely március 1-től 5-éig a Millenáris Park közepén lesz kiállítva. Sajátos művészetükkel, képregényes alakjaikkal egyedülállóvá teszik a járművet.

Ezúton keresik azt az autótulajdonost, aki szeretné kocsiját különlegesebbé tenni, és a legjobb magyar képregényes grafikusok műveivel kidekoráltatni. A művészek, akik vállalták a feladatot: Fritz Zoltán, Geek, Odegnál Róbert, Lanczinger Mátyás, Saban, Tamási Antal, Zorro de Bianco.

A jelentkezők közül maguk a grafikusok választják ki a megfelelő járműve(ke)t. A kifestésnek egyetlen kikötése van: elfogadni az öt napos kiállítás feltételeit. (Az autót nem mozdítják el a kiállítási területről.)

Lehetőség nyílik lemosható és le nem mosható festék között választani. A szervezők ajánlják a le nem mosható festéket: ilyen az autóból nem lesz több a világon.

Jelentkezés a fesztival@sfportal.hu címen név, elérhetőség, a kocsi típusa, évjárata, színe feltüntetésével. Amennyiben lehetséges, küldjetek a járműről képet is!

További információ a rendezvényről: http://fesztival.kepregeny.info/, illetve http://www.sfportal.hu. Kapcsolódó anyagok:
Jelmezverseny a képregényfesztivál résztvevőinek
Filmvetítések az Átjáró Napi II. Magyar Képregényfesztiválon
Program : Átjáró Nap – 2. Magyar Képregényfesztivál
Az Átjáró rendezvénysorozat első félévi programjai


]]>