Magyar Laurell K. Hamilton Klub sok szeretettel meghív a február 18-án tartandó rendezvényére. Megjelenésére azoknak számítunk, akik szeretnének eme Klubnak a tagjai lenni, vagy csak egyszerűen szimpatizálnak Anita Blake kalandjaival.

A Magyar Laurell K. Hamilton Klub 2006. január 13-án, pénteken alakult. A mostani rendezvényünk célja a leendő tagok toborzása, az első hivatalos Klubtalálkozó megtartása, és farsang lévén egy kis bulizás. Ha lehet, és Te is szeretnéd, kérünk gyere „korhű” jelmezben, az AB könyvek 8 darabjából csak találsz valami igazán Neked valót. Ha nem megy, nem karózunk meg…

Időpont: 2006. február 18-án, 18 órától-egészen 24 óráig maradhatunk.
Helyszín: Budapest, XIII. ker. Váci út 70. (Dózsa György úti 3-as/kék metrómegálló, felszínre az ELMŰ székháznál kell jönni, és rögtön az első sarkon, Tisza u.) ott leledzik az épület, melynek földszintjén a FANYŰVŐ étterem felirat díszeleg. No, ennek az étteremnek az alagsorában lesz a dajdaj, mi szervezők már ott leszünk. Lehet itt helyben nagyon jó pizzát kapni, és inni is. Ha nagyon eltévednél, kérj telefonos segítséget Lynmailtól ezen a telefonszámon: 06-70/5060101.

Program:
– Jelmezverseny, amely magában foglalja a legjobb, és a legrosszabb jelmez díjazását. Csak egy rossz és egy jó lehet.
– Kvíz: az első 8 könyv anyagából teszünk fel nyomtatott formában kérdéseket különböző nehézségi fokozatban, vegyesen, a legjobb válaszadó szintén jutalmat kap, nem egy csoki lesz… (Szervezők nem indulnak)
– Tombola: mert nincs farsang tombola nélkül, így ez is lesz, 300.-Ft tomboláért ha mindenki úgy akarja (Magyar Királyi Posta is) lesznek eredeti, hamisítatlan amerikai LKH-s relikviák.
– Tánc: remek party zenék lesznek, saját válogatás, a nagyátlag ízlése szerint, igazi, „nemtúlrégi” buliripityomok.

Több variáció lehetséges a taggá avanzsáláshoz:
1. Eljössz, bulizol, tagnak jelentkezel, helyben kapsz névre szóló tagkártyát.
2. Nem kötelező eljönni a rendezvényre, de tag lehetsz így is. Sokan szeretnének, de sajna nem tudnak jönni, ekkor majd levelezünk és elküldjük, vagy személyesen egyszer átveszed a tagkártyádat A Könyvesboltban.(Budapest, 1062. Andrássy út 86. Tel.:06-1-2692358)

Mi a tagság lényege:
Terveink szerint minden hónapban egyszer szeretnénk találkozót tartani, amikor is személyesen megbeszélhetjük amit ilyenkor meglehet. A tagdíj havonta: 200.-Ft, melyet személyesen befizethetsz a Könyvesboltban, vagy majd elküldöd postán. Ezeket a pénzeket terembérletre és az egyéb kiadásokra fordítjuk. Az eddigi találkozók alapján jó hangulat és hasznos információáramlás történik. Természetesen a magjelenés napján majd lehet nálunk kapni az épp aktuális részt, vidékre is küldünk, és minden tagnak jár a törzsvásárlói 10% minden könyvből, amit mi árulunk a boltban, kivétel nélkül. év végén tervezünk valamilyen meglepetést a fa alá. Még egyéb tagsággal járó kedvezményen is gondolkodunk, de még nincs végleges variáció.

Összegzésül: Ha mindez tetszett amiket leírtunk, kérjük döntsd el, hogy kívánsz részt venni a programunkon. Válaszodat az akonyvesbolt@hold3000.axelero.net címre küld. A válaszban, amellett, hogy jelzed, jössz-e, kérjük, tüntesd fel a tagsághoz szükséges alábbi adatokat:
1. Polgári név
2. Nicknév
3. Szül. idő (hogy meg tudjunk gratulálni aznap)
4. Lakcím (hogy ha valamit nagyon akarunk küldeni, megkapd)
5. E-mail cím (hogy ha valamit nagyon akarunk írni)
6. Telefonszám (opcionálisan kitöltendő)

Várunk sok szeretettel, az öt szervező (Merldion, Pearl, Sigmund, Timon, Lynmail)

]]>