Nagy Piros Világmegsemmisítő GombMindjárt az elején leszögezem: nem vagyok antiszemita, zsidófélő, zsidófóbiás, zsidógyűlölö, nacionalista, irredenta vagy holokauszt-relativista, nem.

En egy becsületes, szociopata magyar gyerek vagyok, akinek még véletlenül sincs az a kényszerképzete, hogy az EMBER az fehér és katolikus.

Én utálom a zsidókat, de nem azért mert zsidók, hanem mert emberek. Nekem tök mindegy, hogy katolikus, protestáns, unitárius, sarga, fekete, barna vagy világoskék: utálom, mert ember.

A probléma nem nálam van (ugyanis én nem diszkriminálok – mindenkit egyformán utálok), hanem a sok hülyénél, akik annyira ostobák, hogy csak egy-egy fajt, bőrszínt tüntetnek ki az utálatukkal.

Ezeket nem értem minek kell még bosszantani is?

Kinyomtattam a vizsgarendemet, és kiderült hogy vizsgáznom kell egy európai zsidóság története tárgyból. Ezen kissé felkaptam a vizet, ellenben néhány visszahallott megjegyzés már magára a főiskolára irányította a dühömet. Telefonáltam Kerimnek hogy Borisz szerezzen még egy töltetet.

Mi a fenének kell ilye tárgyat hallgatnunk, vagy vizsgáznunk belőle? Oké, akit érdekel az vegye fel választott tárgyként, de egy művelődésszervező alapszakon nem hiszem hogy a zsidók lennének az a célcsoport akikből alaposan fel kell készülni. Oké, van roma ismeret is, asszem az 5. félévben, azt valahol jogosnak tartom, de mit akarunk már megint a zsidókkal? Annyit sikerült elérnia  asulinak ezel, hogy megjelentek a "Ha Hitler jobban végezte a dolgát, most egyel kevesebb szarból kellene vizsgáznunk" típusú kijelentések, és hogy aki az Exodust kötelező olvasmánnyá tette (tényleg borzalmas, nem értem mit esznek a kritikusok rajta) azt is vonatra kellene ültetni… Hát csak gratulálni tudok a főiskolának ahoz, hogy:

1. Sikeresen negálja az amúgy is jelenlévő rosszindulatot a zsidósággal szemben (Az izraeli zsidók tanulnak valyon olyat, hogy az európai magyarság története?)

2. Már megint olyan tárgyat tett kötelezővé, aminek szakmai szemmel tényleg sok értelme és értéke van

3. Elfelejtkezett az Európai albánok, Európai basutók, az Európai görögkeletiek története targyakról, amelyek legalább ilyen hasznosak lettek volna.

Miért is kell kiemelnünk egy fajt? Ez véletlenül nem pozitív diszkrimináció? Kurva mérges vagyok, nem hagyják békén a zsidókat, és nekünk sem hagyják végre elfelejteni hogy van ugye európa, vannak az európaiak meg a ZSIDÓK. Esküszöm, ezek miatt nyílik ki a legtöbb antiszemita bicska a zsebekben.

A kedvenc zsidózó történetem az volt, amikor a Fotex vezér Várszegi megvette a Fradit, és az ő tulajdonában volt az MTK csapata is. A fradi mtk rangadón a fradistak a szokás szerint rákezdtek a mocskos zsidók, mocskos zsidók rigmusra, mire az MTK tábor renkívül frappánsan visszaválaszolt: Már ti is azok vagytok, már ti is zsidók vagytok! 🙂

Na jó elég a zsidókból, amúgy is almos vagyok és nem tudtam rendesen megfogalmazni miért bosszant ez a tárgy….

Inkább áttérek a tegnap este végzett fizikai kísérletre.

Az erkélyen szoktuk cigizni, és mivel baromi hideg volt, és nem volt kedvem bemenni a szobámba a pulcsimért, felvettem a húgom fürdőköpenyet, hogy ne fázzak annyira. A hugom szerint is jól állt rajtam, szerintem is. De ez most mindegy, amikor elnyomtam a cigit és bejöttem, visszaadtam neki a köntöst, és furcsa módon hatalmas szikra pattogott elő a kezemböl. Aha! Statikus elektromosság – gondoltam, és ezzel ki is merült a nyolc évig hallgatott fizika minden emléke.

A több már jött magától, újra felvettem, majd levettem, és beleküldtem egy statikus kisülést a hugom arcába. Miután elmenekültem (mint üldözött fizikus) azon kezdtem gondolkodni, hogy vajon a macskákat felvillanyozza-e a statikus elektromosság. Logikailag kikövetkeztettem, hogy a finom macskabunda is összeborzolódik, de aztán rájöttem, hogy ez unalmas, és érdekesebb kísérleti területet választottam, ezeknek a következő lett az eredménye:

Ha feltöltődök elektromossággal, és megérintem a macskát, nem történik semmi. A macskabunda különböző pontjain végeztem méréseket, nulla eredménnyel.

Viszont, ha a macska fent fekszik a radiátoron, és feltöltődve megérintem az orrát, akkor az eredmény egy nagy, kék szikra lesz, és a macska leesik a radiátorról.

Egyenlőre azon dolgozom, hogy tudnám az elért eredményeket az atombombagyártásban kamatoztatni, hogy kiírtsam a zsidókat, a fehéreket, a feketéket, a sárgákat, és minden emberi lényt a Földön.

A halál vak és nem diszkriminatív, én sem látok rendesen és én sem vagyok diszkriminatív…tehát?
]]>