A World of Warcraftvilága már kártyajátékkal is kibővült. Egy előző cikkekben olvashattatok mármagáról a játékról, ám most néhány tervező, pár játékos ötlete alapján, lehetővétette a játék kipróbálását mindenki számára, aki egy nyomtatást meg tud oldani.

1886}

Két demopaklit lehet letölteni, amiket – természetesen kinyomtatás, vagdosás ésragsztás után – már használhatunk is.

Maga a játék a mármegszokott harcokra épül, ellenben bonyolítja kicsit. Feltételezi, hogyhasználója nem ösztönlény, így teret enged személyes kreativitásunknak is.Mihelyt nem saját magunk ellen játszunk, hanem egy-több barátunk csatlakozikhozzánk, rögtön több lehetőség is adódik játékszenvedélyünk kiélésére.Alkothatunk csapatokat – vagy igazságos vagy igazságtalan felállásban -, deakár mindenki mindenki ellensége is lehet. Annak meg már csak fantáziánkszabhat határt, kit milyen mértékben használunk ki illetve fel.

Mindezt elég nehézmegvalósítani a rendelkezésünkre álló pár lappal, ám amint sikerült beszereznia különböző „kiegészítő” paklikat, még több lehetőségünk nyílik a játékra. ésmeglepetésnek sem utolsó, ha barátainknak, akikkel játszunk, még nincsenek mega kérdéses kártyák.

Arra sajnos nemtértek ki az alkotók, hogy egy esetleges versenyen használhatóak lesznek-e acsodálatos új lapjaink, de új kiegészítőket legalább ígértek melléjük…

 

A lapok letölthetőek innen:
http://entertainment.upperdeck.com/wow/en/news/article.aspx?aid=1137

Bővebben a játékról (az előszóban említettelőző cikk):
http://www.rpgportal.hu/egyeb_jatekok/kartyajatekok/world_of_warcraft_tcg.sfp


]]>