November 22-én kerül boltokba az ElectronicArts legfrisebb terméke, a Superman Returns: The Videogame. A játék a WarnerBrothers: Superman Returns filmjének történetét dolgozza fel, valamint azelmúl 60 év DC képrekényeiből is sokat merít..

1886} 

A játékosok Metropoliszt a teljesvárost magát valamint annak 80 mérföldes körzetét utazhatják be, azutcaszinttől a felhőkig. Az új repülési megoldásnak köszönhetően teljesirányítás alatt tarthatóak a légi manőverek, bátrabbak légi balettekkomponálásával is elüthetik szabad idejüket.

{youtube}s5q8VYkTOsA{/youtube}

A történetben természetesen nemmás a feladatunk, mint megvédeni Metropolisz teljes lakosságát a fenyegetőveszedelmektől, a legismertebb bűnözőktől, megmenteni a világot és egyéb ilyenapróságok. A gonosztevőkön túl ugyanis a természet erőivel is meg kell küzdenünk,hogy a jó öreg Föld bolygót is megmentsük a végső pusztulástól. 

Több mint 100 küldetés vár mindenjátékosra, aki hajlandó magára ölteni a piros köpenyt és gatyót…

{youtube}Nm9T6benhzk{/youtube}

Mit tudunk még a röpködésen túl?
Tüzes tekintetünk nem hagyhidegen senkit és semmit, de ha ez nem jönne be, akkor Fagyos leheletünkkel jegelhetünk,vagy csak simán elfújhatunk bárkit-bármit. Akinek ez is kevés, az használhatja végüla Hihetetlen erőt és azzal mókázhat egy sort.
 

Honlap: Superman Returns

 

]]>