Az év második hetére is b?ven jutott bejegyzésekből az SFblogs oldalaira. Van könyv, képregény és játék ajánlónk is, de a filmek kapták a legnagyobb hangsúlyt a múlt héten.Dzsejt, az Alien 4 bemutatásával egyelőre megadta a kegyelemdöfést az Alien témának, így más filmek után kellett néznie. A nézelődés első eredménye az ?rvadász című film ajánlója.

A KMK-n a készülő Neurománc filmről tudtunk meg egyet-mást, olvashattunk a Voices of a Distant Star című animéről, és egy játékkal is megismerkedhettünk.

Fairylona és cOrpus is elkövettek egy-egy filmajánlót. Fairylona a Death at a Funeral című, 2007-es filmről, cOrpus pedig a 2010 című. 1984-ben megjelent produkciót boncolgatta.

A StarTalesen, a Star Wars rajongók alkotásaira mutató linkekkel, és egy új, poszt-apokaliptikus, szuperhősös képregénnyel találkozhattunk.

Horrorking, nevéhez méltóan, két horror könyvről irt. Az egyik a patkányok, a másik Stephen King miatt érdekes.

Gerey a Supernatural következő részének trailerét, Hadiösvény egy kis steampunk zenét és Hackett egy interjút ajánlott figyelmünkbe, itt pedig WH 40k és BSG szerepjátékokról szóló podcastra lehetett rálelni.

module=csag}

]]>