El?ször is gratulációval és jókívánságokkal kell kezdenem (igen, az újév miatt is, de most nem arról van szó), ugyanis december 16.-án ünnepeltük (volna) az SFblogs.net egy éves születésnapját (ha Merras nem feledkezik meg róla a nagy rohanásban. 🙂 )

… és ha már amúgy is Merrasnál tartunk, akkor itt egy kis sztori is, ami ugyancsak késve került fel a blogra, de szerencsére a korosodás nem árt neki. Ugyancsak Merras billenty?zetéről származik egy kis ingyen Burger King reklám (de az ingyen DVD-ért cserébe ez megbocsátható).

Miután a KMK-n napvilágra kerültek a podcast készítés titkai (és egy újabb cp anime ajánló) Hadiösvény lecsapott a friss információkra, és rögtön három podcast műsorral is ellátott minket (Kutatók Éjszakája hanganyag, filmajánlók – jó, ha az ember beszél angolul és egy előadás a magyar sci-fi elődeiről).
Aztán van itt még Hadiösvénytől néhány egyéb bejegyzés is. Például megosztott némi információt a Gyilkos paradicsomokról, beszámolót tett közzé egy sci-fi történeti szemináriumról, megajándékozott egy kis humorral (azt hiszem), és konkurenciát próbált támasztani az sfportalnak.
Közben a StarTalesen egy film, egy konzoljáték és egy képregénnyel kapcsolatos híreket olvashattunk.

Sheenard, egy (valójában kettő) filmajánlóval, egy Macskafogó 2 kritikával, és két érdekes képpel örvendeztetett meg.
Mindezek mellett Dzsejt ismét múltidézésre invitált, A bolygó neve: Halál ajánlójának segítségével. Újabb folytatást olvashattunk az SFblogs oldalain zajló ?roperából (az új rész címe: Kiégett puszták). Feltűnt egy újabb Poszthumán döntés kritika, felvillant a lehetséges jövőnk egy szilánkja Onsai arcolvasó programok kapcsán irt bejegyzéséből, hírt kaptunk egy új, e-mailen érkező (állítólag) minőségi horrormagazinról és Horrorking blogján A Setét Torony „gigantikus rémeposz”-szal kapcsolatos hírek köszöntek szembe az olvasóval, a Heroes sorozat blogján pedig néhány újabb információ került közszemlére.
Persze volt még sok-sok jókívánság, amik belinkelésétől most eltekintek, de abban biztosak lehettek, hogy ha az sfbloggerek jókívánságain múlik, akkor mindenkinek boldog és sikeres újéve lesz. Találkozunk jövőben! A szerző legfrissebb blogbejegyzései
module=csag}
]]>