Az egyre vészesebben közeled? Karácsonyra ügyet sem vetve, aktívan és rendíthetetlenül tevékenykedtek szorgos, kis bloggereink az elmúlt héten. A sok érdekes és szórakoztató bejegyzés közül lássuk azokat, amik mindenképp nagyközönség elé kívánkoznak.Három darab film és ugyancsak három rajzfilm került terítékre. Egy cyberpunk alkotásról és egy elborult(?) művészfilmről született bejegyzés a KMK-n, Hackettnél pedig az AvP:Requiem elő 5 percét nézhettük végig.

A rajzfilmek közül az egyik a Hadiösvény blogján bemutatott Akira (anime), a másik kettőt, a Legion of Superheroest és a Power Pack-et a Startalesen ajánlották figyelmünkbe. Ugyanitt olvashattunk röviden egy Star Trek képregényről is.
Az imént tévedtem a terítékre került filmek számával kapcsolatban, ugyanis egy King adaptációt – a kis listámra pillantva – valamiért a könyvek közé soroltam, és mivel ezt tévesen tettem, így valójában 4 filmről van szó. A negyedikről, az 1408 című – mint már írtam – King adaptációról, Horrorking blogján olvashattunk.
Könyvek rovatban (most már minden tévedést kizárva) C. S. Lewis, Narnia krónikáinak méltatására ragadott billenty?zetet Zamorano. Véleményét a KMK-n olvashatjuk, ahol, kicsivel fennebb – a könyveknek búcsút intve – egy újabb podcast műsort hallgathatunk.
Hadiösvény, az Akira ismertető mellett, még megörvendeztetett egy, a netes könyvjelzőkről szóló irománnyal, egy játékkal, ahol kis kék földönkivüliekre lövöldözhetünk, valamint egy fordítóoldallal, ahol bármit lefordíttathatunk r2d2 nyelvre.
Végül Annatar elmagyarázta, hogy hogyan is hozhatunk létre kiemelt admin linket kedvenc blogunkon, megtudtuk, hogy Sanawad hogyan irt 1 nap alatt regényt, hogy Onsai miként látta a Delta M?helyes találkozót, és megtekinthettünk egy „ultimét kolleksönt” a Weird Al Yankovic videókból Fairyonánál.
]]>