Megérkezett a mindenheti beszámolónk, és bizony mondom néktek, nem tétlenkedtek a kedves bloggereink az elmúlt napokban.

Bulis hetet tudhatunk magunk mögött, ami valahol a Chelloveck által elindított fert?zéssel vette kezdetét, és mire véget ért, gombamód szaporodtak el a blogokon az önimádó-blogger-megnyilvánulások.

Persze a bulihoz más is hozzátette a magáét. Példának okáért, rögtön itt van egy kis Call Center-es videócska Fairylonától és égy Dr. House paródia Merras tolmácsolásában.
Közben újabb résszel (Holló a hollónak) jelentkezett az sfblogs-on futó szöveges ?ropera sorozat, és – ugyan nem konkrétan ehhez kapcsolódva, de én ide csapom – Merras felvetette egy sci-fi blogkönyv ötletét (sőt még egy blogolással foglalkozó TV műsorra is felhívta a figyelmünket).
A KMK ismét rákapcsolt, és ellátott ingyenesen és hivatalosan hozzáférhető olvasnivalókkal, így, ha Zamorano mégsem tartaná be az ígéretét, és ismét túl sokáig pihentetné a billenty?zetét, akkor ne kelljen unatkoznunk. Sőt, akik nem szeretnék olvasással tölteni a szabadidejüket, de mégis vágyódnak egy kis cp élmény után azoknak is jutott a heti termésből.
Akik a különböző sorozatokat és filmeket kedvelik, ugyancsak megkapták a heti bejegyzés adagjukat. Heroes infók tömkelege jelent meg a szereplőkről és a képességeikről a sorozat blogján, aztán mindenféle Star Trek extra köszönt ránk a Startalesen, amik közé becsúszott egy kis Star Wars újdonság és TV-s műsorajánló (Lesz a D?ne trilógia, de az első részt már lekéstük.). Annatar a The Man From Earth-ről irt, Dzsejt pedig a Battlestar Galactica – Razorról. (Dzsejttől azt is megtudhattuk, hogy “asszimilálják” a Star Trek Online-t.)

Ami az irodalmat illeti, kaptunk egy kritikagyűjteményt a Poszthumánról, értesültünk arról, hogy a Mellékhatás az exit.hu-t is meghódította, és olvashattunk egy, Kovács “Tücsi” Mihállyal történt beszélgetésről.

]]>