A mai napon jelentette be a SCI FI Channel, hogy május 8-án online adót is indítani fognak, SCI FI Pulse címmel. A csatorna illetékesei hihetetlen gazdag online tartalmat ígérnek a látogatóknak.


Bár kisebb arányban saját, önálló programok is várhatóak a SCI FI Pulse műsorán, az online adó elsősorban a SCI FI Channel műsorára reagál majd. Így komplett epizódokat is megnézhetünk majd online, sőt, a csatorna saját készítésű filmjeinek vágatlan változatai is fel fognak tűnni. Úgynevezett webisode-okat (webes mini epizódokat)  is látni fogunk, valamint behind-the-scenes jellegű filmeket is.

Potenciális sorozatok pilot epizódjai is rendszeresen fel fognak tűnni a SCI FI Pulse műsorán, ezáltal is ráerősítve a nézői visszajelzésekre, amikre erőteljesen számít a csatorna. Valamint, minden már működő sorozat nagyon erőteljes, saját tartalommal fog rendelkezni a netes adón – például a Battlestar Galactica kapcsán már látott David Eick-féle videóblogok is megtekinthetőek lesznek. A „Who Wants To Be A Superhero?” című valóságshow online szavazása is ezen az új csatornán keresztül fog működni.

Exposure néven online filmfesztivált is fognak rendezni a SCI FI Pulse-on – a legjobb filmkészítők esélyhez juthatnak, hogy művükből egy két órás, NBC és/vagy a SCI FI Channelen bemutatásra kerülő változat készüljön.

 

Kapcsolódó anyagok: 

Ki akar szuperhős lenni? – Stan Lee valóságshow a SCI FI Channel műsorán 

AXN SCIFI – indul a magyar SCI FI Channel 

]]>