2011. november 21-én megjelent a KIMTE második nyomtatott formátumú antológiája Pillantás a pokolba címmel. A történetek alapvetően sötét hangulatúak, játszódnak múltban és jövőben, a valóság és a fantázia szülte világokon, akad köztük fantasy, horror, sőt sci-fi novella is; a tematika inkább érzéseken, mintsem egy felállított elméleti vázon alapul. A kötetben megjelenő írások jelölhetők a KIMTE Magyar Fantasy Irodalmi Díjra a díj honlapján.

Tartalom: Boros András: Éjszakai járat Christine Ardens: Lili Ripp Gábor: Álpadló Sinka Dávid: Csontváz a szekrényben Dana: A hívatlan látogató Anonymus R. Chynewa: A telefon Bukros Zsolt: Az emlékezet útvesztői Kovács R. Andrea: Pillantás a pokolba Chrys Cage: A gyermekevő Tom Query: „Békalány” Farkas Balázs: A titkos adalék Kovács R. Andrea: Születés Tom Query: Oidipusz szonáta Bukros Zsolt: Az új fiú Christine Ardens: Tartozás Hantos Norbert: Egydolláros sorsjegy Blade: Egyedül Nagy Dániel: Furoris Nex Krystohans: Apaság Krysta Hans: Az otthon illata

Borító: puhafedeles Oldalszám: 240 A kötet ára: 2500 Ft. A novellákhoz zenei anyag is társul, mely Druida Borealis szerzeménye.

A KIMTE november 30-ig 30%-os előrendelési kedvezményt ad a kötetre és a CD-re, melyek megrendelhetők a KIMTE webboltjában, illetve decembertől megvásárolhatók a könyvesboltokban.

]]>