Ha szeretnéd megnyerni valamelyik Star Wars figurát, nem kell mást csinálnod, csak regisztrálni a Magyar Sci Fi Hírlevélre, az alábbi űrlapon: Magyar SF Hírlevél – feliratkozás

Név : *
Email: *
Az ORDER66.hu 2008. februárjában indult azzal a céllal, hogy a Star Wars rajongók és figura gyűjt?k gyűjteményének b?vítését elősegítse. Folyamatos akciókkal, és ajándékokkal igyekszünk a vásárlók kedvére tenni. Kínálatunkban megtalálható a ’70-’80-as évek Vintage szériák figuráitól kezdve a mai 30. évfordulós készletekig minden figura. Az egyedi igényeket is igyekszünk kielégíteni: ha nincs raktáron az a készlet, amit a vásárlónk keres, akkor beszerezzük neki.  Kínálatunkat a közeljövőben az akció figurákon és járműveken kívül még makettekkel és könyvekkel fogjuk b?víteni, a webshop fejlesztése jelenleg ez irányba halad.  Regisztrált felhasználóinkat folyamatosan tájékoztatjuk az aktuális Star Wars eseményekről, akcióinkról és az újdonságainkról, valamint hozzászólhatnak a fórumhoz, fórumtémát nyithatnak.
Online boltunk jelenlegi akciói:
Minden 10.000 Ft feletti megrendeléshez egy ajándékba adunk egy Star Wars Price Guide 2001 árkatalógust.
Közeledik a Június 10., azaz mint minden hónapban most is 10-én 10% kedvezmény jár minden termékre, beleértve az akciós készleteket is.
Reméljük sikerült felkelteni az érdekl?désedet webshopunk iránt! Gyere, látogass el hozzánk, regisztráld Magad, legyél te is az ORDER66.hu közösség része!
Üdvözlettel:
]]>