Mint sok tévéstúdió manapság, az ABC is az internetes terjesztésben látjövőt. Ők az Apple Computers-el fogtak össze, így most már iPodra isletölthetővé vált jónéhány sorozatuk – többek között a hazánkban isnagy sikerrel vetített Lost. Ugyanakkor mobiltelefonra is készülnekmajd epizódok.
Az ABC két sikersorozata a Született feleségek (Desperate Housewives),illetve a Lost – Eltűntek. Míg előbbit 25,9 millió néző választotta azEgyesült Államokban, addig a Lost-ot "csak" 20 millióan nézték.Ugyanakkor a webes eladások szempontjából a Lost vezet, a reklámmentesiPod változatot többen vásárolták meg.
A Nielsen Media felmérései szerint a bejelentés előtt (mely szerintletölthetővé válnak az epizódok), 22,7 millió nézője volt a Lostnak -szerintük tehát egyértelműen az iPod hódította el a nézőket atévéképernyők elől. A legújabb részek egy napig elérhetőek, közvetlenüla sugárzás után – 1 dollár 99 centért cserébe tölthetőek le. Az ABC mobiltelefonon letölthető és nézhető részeket is készíteni fogegyébként. A műsor címe "Lost Video Diaries" (Eltűnt Videó Naplók)lesz, és két mellékszereplő kalandjait követhetjük végig. Sajnos úgytűnik, hogy -akárcsak az iPodra megvásárolható epizódok- ez is csak azEgyesült Államokból lesz elérhető. ]]>