Fel vagyok háborodva. Nekem ne magyarázzanak, hogy szegénység van Magyarországon amikor már mozdulni nem lehet az autóktól és péntek este tömve van a Batkó Bandi becsületliftező. 
Hazafelé tartvafelhívtam az SFportál.Hu – Átjáró Online főszerkesztőjét, hogy készen van az új fórumlista modul. A főszrekről (nem) érdemes tudni hogy renegát japán aki keleti származása ellenére mégis a nyugati kultúra elkötelezett híve, ergó előszeretettel fordul meg a Nyugati pályaudvar környékén található Patkó Bandi kocsmában.  Nosza, meg is beszéltük hogy ottan fogunk mi ünnepelni, pizza és néhány üveg vörösbor társaságában.
Sajnos mire metróra szálltam volna, érkezett a telefon, hogy a patkóban egy szabad asztal sincs – ekkor fogalmazódott meg bennem a legelső gondolat, miszerint itten jólét van, fene az alkoholista pofáját ennek a síró-rívó nemzetnek! Olyan ideges lettem, hogy amint megláttam, azonnal rácsaptam a Nagy Piros Világmegsemmisítő Gombra!
A világ azonban nem semmisült meg, örülhettek mocskok! Attól a pár embertől akik legurultak a metró mozdulatlanná dermedt mozgólépcsőjéről, elnézést kérek utólag is.
Azok a fránya reflexek!

]]>