A Mysterious Universe szerzői december 10-én és december 17-én is dedikálják az Az evolvens kalózai antológiát, melyet pár hete a Graal könyvek kiadó jelentetett meg. A dedikálásokra az Alexandra könyvesházakban kerül sor.

 
December 10-én, szombaton, 16 órakor a Duna Plaza Alexandra könyvesházában (Budapest, XIII. ker., Váci út 178.) dedikálja az Az evolvens kalózai antológiában megjelent novelláját és egyéb regényeit Anthony Sheenard (Szélesi Sándor), Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) és Böszörményi Gyula írók. A legújabb Mysterious Universe-kötet november 13-án látott napvilágot és hét szerző hét novelláját tartalmazza. A művek épp úgy elvezetik az olvasókat egy, az Arab-félszigeten zajló háborúba, mint a történelem rejtélyei közé, egy űrbéli kalóztámadásba vagy a világegyetem egy távoli sarkába, ahol misztikus események zajlanak.

A december 10-diki alkalom azért különleges, mert ez az első olyan Mysterious Universe-dedikáció, melyen a sorozat olvasói Böszörményi Gyulával is dedikáltathatják eddigi, a sorozatban megjelent novelláit és az Ütközet a Meridim felett című regényét.
 
A soron következő dedikálásraa Csillagvár bevásárlóközpontban (Budapest, III. ker., Rákóczi u. 36., Rómaifürdő HÉV megállónál) kerül sor december 17-én, szombaton, szintén 16 órai kezdettel. Az Alexandra hálózat legfiatalabb könyváruházában Anthony Sheenard mellett I. M. Brod, Kevin H. Twelve, Dave Howard és Gabriel B. Cobbler lesz jelen. A szervezők és az írók minden olvasót szeretettel várnak. Kapcsolódó anyagok:
Már a könyvesboltokban az Az evolvens kalózai
Anthony Sheenard: Mosolyszünet (részlet)
I. M. Brod: Nem születtek katonának (részlet)
]]>