Játékot hirdet olvasói között az SFportal.hu. A játék öt nyertese egy-egy sci-fi könyvet és két-két jegyet nyerhet az Átjáró Napi 2. Képregény Fesztiválra. A kérdések, melyeket meg kell válaszolni, a március 5-i  képregényfesztivállal kapcsolatosak.

{mosgoogle center}

A Millenáris Park Teátrumában március 5-énrendezi meg a Magyar Képregény Szövetség, a Magyar Képregény Akadémiaés a Magyar Anime Társaság közreműködésével a 2. Magyar KépregényFesztivált. Az eseményre az Átjáró Nap rendezvénysorozat keretén belülkerül sor.

Kérdéseink is erre vonatkoznak. A válaszokat megtalálhatjátok az SFportal.hu oldalain.

(Könnyítésül kis útmutató: ha a képernyő baloldalán található menüsorban az Események feliratra és az ott előreugró ablakban az Átjáró rendezvények feliratra kattintatok, azok a cikkek jelennek meg, amelyekben megtalálhatjátok a válaszokat.)

1. Hogy hívják azt a szerb grafikust,aki a rendezvény díszvendége lesz, és akinek erre az alkalomra jelenikmeg Balkán víziók című műve?

2. Milyen film lesz az Átjáró napi képregényfesztivál záró programja?

3. Melyik napon nyílik meg a Teátrumban a Magyar Képregény Akadémia tagjainak kiállítása?


A válaszokat a jatek@sfportal.hu címre várjuk.

A játék határideje: 2006. március 1.
Eredményhirdetés: 2006. március 2.

A nyertesek nevét honlapunkon tesszükközre, nyereményüket (a könyvet és a két jegyet) a képregényfesztiválbejáratánál elhelyezett információs pultnál vehetik át.

]]>