Megfigyeltétek már, hogy a jó barátok rendre felveszik egymás szokásait? A majomokat nézve, ha az egyik rájön hogyan kell a banánt felbontani, 2 perc múlva már az egész csorda bontogatja a banánokat. Úgy látszik mi is így vagyunk ezzel.

Néhány éve amikor voltam olyan szerencsétlen és megismertem Anthony Sheenardot, nem gondoltam volna hogy egymás szokásait fogjuk majmolni.

Azzal kezdődött hogy alkoholista lettem és rászoktam a vörösborra. Azután furcsa módón kezdtek alakulni a pénzügyeim, majd hirtelen nagyon sok ellenségem támadt. Elkezdtem diétázni, ugyanolyan ronda narancssárga ingem lett, végül jött a legnagyobb katasztrófa: az sfportal.hu főszerkesztője személyében….

Az az egy vígasztal, hogy Sheenard is bontogatja a banánokat: egyre többet stresszel, depressziós szakaszai vannak, szociopatává és paranoiddá vált, és most beütött neki is a katasztrófa: pontosan ugyanolyan macskája lett mint nekem.

Ez a gondolatsor akkor villámlott végig az agyamon, amikor tegnap hajnalban cigizni mentem az erkélyre, és macskapisibe léptem. Az a rohadt, bundás geci lusta volt kimenni az előszobába az alomhoz, és kicsorgatta a cuccot. Szerintem a macskám maga a Nagy Piros Világmegsemmisítő Gomb – csak nem felrobbantja, hanem elárasztja a világot.

Sok sikert, Anthony Sheenard 🙂 !
]]>