2008. június 15-én, vasárnap 10.00 órától 15.00 óráig játékos Trek-conra hívja a Magyar Star Trek Klub az érdeklődőket a régi helyszínre, a Petőfi Csarnokba (cím: 1146 Bp., Zichy Mihály út 14.). A vidám percek és a nyeremények garantálva. A rendhagyó rendezvényen olyan régi és új játékokkal szeretnénk megismertetni Benneteket, amelyek – valamilyen formában – a Star Trekhez kapcsolódnak. Többféle játékot is kínálunk majd, újat és hagyományosat egyaránt, hogy ki-ki megtalálhassa azt, amely érdekl?désének a legjobban megfelel. A közös játékok reményeink szerint jó alkalmat kínálnak majd az ismerkedésre, a kellemes szórakozásra, a vidám együttlétre.

Lehet majd játszani egyénileg és csoportosan, komolyan és vidáman, elszántan és könnyedén – ki-ki, ahogy kedve tartja. Kínálunk majd többek között zenei kvízjátékot, valamint hagyományos Trek-barkochba játékot izgalmas feladványokkal. Készülünk átdolgozott, illetve új ruhába öltöztetett érdekes kártyapaklikkal és változatos társasjátékokkal, amelyek mind kitűnő lehetőséget kínálnak majd arra, hogy a látogatók többféle formában is kiélhessék játékos kedvüket. Várnak mindenkit a klingon babok, a Trek-Vadnyugat banditái és a versenyző robotok, de a kreatívak építhetnek űrhajót is hulladék alkatrészekből. Szeretnénk feleleveníteni egy régen játszott, patinás Trek-játékot is, amelyhez a U.S.S. Árpádot ábrázoló vadonatúj társasjáték-tábla is készült erre az alkalomra. A nagy játszmák közepette pedig kötetlen beszélgetéssel múlathatjuk együtt az időt.
A lelkes játékosokat konkrét és kevésbé kézzel fogható, ám annál izgalmasabb nyeremények várják majd. De mindezeken kívül – és talán ez a legfontosabb – nyerhetünk vidám perceket, jó hangulatot és szép élményeket.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen csatlakozna hozzánk. Gyertek el minél többen, hogy minél jobb és élénkebb hangulatban tölthessük el ezt a játékos nyár eleji napot. Játsszunk, beszélgessünk, szórakozzunk együtt a Trek jegyében!
Csatlakozz a Magyar Star Trek Klubhoz online is! Lépj be / regisztrálj az SF WIW-en, a magyar scifi rajongók közösségi oldalán, és lépj be a hivatalos Magyar Star Trek Klub csoportba!]]>