November 19-én, vasárnap, a 12. Képregénybörzén debütál a Roham agresszív fantasztikus magazin 3. száma. A hatvannégy oldalra terebélyesedett lapban végéhez ér az előző számokból megismert Bürokraták című képregény, és helyet kapott egy misztikus témájú one-shot is: Futaki Attila és Sárközi Mihály munkája, Az utas.

Az újság ára változatlan: azaz továbbra is díjmentesen lesz beszerezhető – a korábbi számokkal együtt (természetesen csak abban az esetben, ha marad belőlük).

A magazinban a képregények mellett olvashatók lesznek Kapás Róbert versei, Kleinheincz Csilla, Juhász Viktor, Spielmann István, Stöckert Gábor és Fehér László novellái, valamint egy kis összefoglaló a magyar zsáner fantasy történetéről Tick Péter tollából.
 
A 12. Képregénybörzét 2006. november 19-én (vasárnap) tartják 10:00 órától 15:00 óráig, a szokott helyen amely a Budapest IV. kerületében található, Munkásotthon utca 3. szám alatti általános iskola. Brazil és Futaki Attila grafikusok a helyszínen dedikálják alkotásukat. Keressétek a Roham -ultot és az alkotókat!
Roham: inkább olvass!

 

]]>