George R. R. Martin neve sokakat lázba hoz, és talán nemalaptalanul. Novelláit is kedveltük, ám a Jég és Tűz Dala sorozatkötetei a szerzőt a rajongók ünnepelt kedvencévé léptették elő. Anéhány éve antológiában megjelent Kóbor lovag nagyszerű olvasmány, s bizonyára képregény-adaptációja is sok olvasónak/gyűjtőnek örömet szerez majd.

koborlovag_200x.jpgHoztakaz istenek Westeroson, George R. R. Martin csodás, ámde komor világában– az egymással vetélkedõ királyok és királynõk, nemes hölgyek, harciaslovagok, az intrikák, cselszövés, árulás, kardok és a hősies helytállásbirodalmában!

A Kóbor lovag eseményei George R. R.Martin világsikerű regényciklusának, A Jég és Tűz dalának köteteibenábrázoltak előtt mintegy száz évvel játszódnak, Jó Daeron királyuralkodása idején, a birodalom aranykorában, a Targaryen-dinasztiahatalmának csúcsán. A képregényből megtudhatjuk, mikénttalálkozott Dunk, egy kóbor lovag fegyverhordozója Egérrel, a fiúval,aki jóval többnek bizonyult annál, mint aminek látszik, továbbámegismerhetjük az Ashford mezején megtartott, hírhedt lovagi tornaeseményeit. George R.R. Martin: Kóbor Lovag
A Jég és Tűz dala sorozat
novella képregény-adaptáció

Eredeti cím: Hedge Knight
Fordító: Békési József és Varga Péter

Kiadó: Delta Vision
első kiadás, 2006
ISBN: 963-7041-86-9
Vonalkód: 9789637041860
Ár: 2950 Ft
Terjedelem: 152 színes oldal

]]>