Fantasztikus novellapályázatot hirdet a Roham magazin szerkesztősége Az eltűnt idő nyomában címmel. A pályázaton mindenki csak egy írással vehet részt, a beküldési határidő 2008. április 15. A pontos kiírást és a díjazást alább olvashatjátok.
A tavalyi sikeren felbuzdulva (több mint 250 novellát érkezett be), egyre b?vül? szerkesztőségünk idén újból fantasztikus novellapályázatot ír ki. A tapasztalatokból okulva a témát konkretizáltuk, s idén arra lennénk kíváncsiak, hogy hogyan élték meg íróink a kommunizmus megsz?nését, s milyen változást hozott életükben a kapitalizmus. A kiírásra fantasztikus novellákat várunk, melynek következtében pályázóink remélhetőleg el tudnak rugaszkodni napjaink konkrét politikai valóságától, s a változások igazi lényegét megfogó, bemutató írásokat küldenek majd. 
 
1989-ben valami megváltozott Magyarországon. Sokáig nem volt biztos, hogy mi, de legalábbis nehéz volt megmondani. A rendszerő A bakelitlemez? A közért? Viszonyom anyámmal? Az útlevelemmelő Az emberekkelő Az idővelő
 
Téma
A Roham magazin az 1989 utáni időszak változásait, az emberek átalakuló életformáját bemutató fantasztikus írásokat vár pályázatára. A szerkesztőség kíváncsi lenne arra, hogy korunk írói szerint mi változott az elmúlt tizennyolc évben, hogy mi a különbség a 89 előtti és utáni világban. A szerkesztőség nem aktuálpolitikai írásokat vár, honem a változások lényegét bemutató alkotásokat.
 
Beküldési feltételek
Minden pályázó egy írással vehet részt a kiíráson, mely nem haladhatja meg a 20 000 karakter terjedelmet leütéssel együtt. Az írást word documentumként várjuk a roham@roham.hu címre.
 
Beküldési határidő: 2008. április 15.
 
Eredményhirdetés: 2008. június 1.
 
Díjazás
1. helyezett – 150.000 Ft. + megjelenés a Rohamban
2. helyezett – 100.000 Ft. + megjelenés a Rohamban
3. helyezett – 50.000 Ft. + megjelenés a Rohamban
]]>