Titokzatos reklámkampánya és a január 31-i Városligeti tónál megszervezett médiaesemény után az RTL klub elindította az Invasion – Rejtélyek városa sorozat weboldalát.

Vége a titokzatoskodásnak, a tegnap esti lufis felvonulás után az RTL klub tévécsatorna kitárja az ablakot a misztikumot kedvelő nézők előtt, és nem csupán felfedi a titkot, hogy mit is jelentett a „Láttad a fényeket?” szlogen, hanem számos hírt és információt is közöl sorozatáról.

William Fitchner - Tom Underlay sheriffAjánló:

Az emberiség évszázadok óta kutatja az eget intelligens életformák után, mindeddig hiába. Mit szólna hozzá, ha ezek a lények már itt lennének közöttünk? Ha az összes természeti katasztrófa csak egy sokkal magasabb szintű baljós dolog elfedését szolgálná? Russel Varon parkőr számára egy pusztító floridai hurrikán és rejtélyes következményei csupán egy hosszú utazás kezdetét jelentik az ismeretlenbe.

Shaun Cassidy producer (American Ghotic) és az Emmy díjas Thomas Schlamme rendező (Vészhelyzet, Az elnök emberei) legújabb alkotása. Izgalmas mese egy családról melynek tagjai egy földönkívüli-invázió elrejtését szolgáló összeesküvés közepén találják magukat. Russel Varon (Eddie Cibrian) a floridai Homestead kisváros parkőre. Két gyermeke Jesse (Evan Peters) és Rose (Ariel Gade) legtöbb idejüket anyjukkal, Dr Mariel Underlayellel (Kari Matchett) töltik, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban. Mariel már  Tom Underlayel (William Fichner) sheriff felesége akinek előző házasságából szintén van egy lánya, Kira (Alexis Dziena). Russel is újra házasodott, a helyi televízió riporternőjét, Larkin Grovest (Lisa Sheridan) vette el, aki Russel harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. Larkin bátyja, Dave (Tyler Labine) egy rendes, bár kissé bohókás figura. Őrült összeesküvés-elméleteket gyárt, amik pl. a természeti katasztrófák számának megnövekedését azzal magyarázzák, hogy azokat mesterségesen hozzák létre, egy magasabb szintű összeesküvés elfedése céljából.

Lisa sheridan - Larkin Groves VaronMiután Homestead egy hurrikán hatalmas pusztítása után szinte minden kapcsolatát elveszti a külvilággal, furcsa események sorozata veszi kezdetét. Russel lánya a vihar közben különös fényeket lát az égen, a víz irányában. A vihar másnapján Marielt meztelenül találják egy tóban, de arra, hogy hogyan került oda, és mi történt előző este nem emlékszik. Későbbiekben furcsa változások mennek benne végbe. Férje, Underlay sheriff karantént rendel el a város felett. Russel sejti, hogy valami nincs rendben, de a sógora magyarázatát földönkívüliek érkezéséről

bolondságnak tartja (még), és nyomozásba kezd. Ennek során különböző furcsaságokra, például egy eszméletlen, furcsa vágási sérüléseket szenvedett tengerészeti búvárra, ill. egy félig elrohadt vízi hullára bukkan….

A főszereplők egyike, William Fitchner (Tom Underlay sheriff) gyakran látható nálunk is bemutatott és méltán kedvelt filmekben. Legutóbb az Ãœtközések című filmben tűnt fel, de szerepelt a Csontdaráló című filmben Adam Sandlarrel, a Pearl Harbor, A Sólyom végveszélyben illetve az Armageddon című alkotásokban.

Kapcsolódó anyagok:

Mi már láttuk a fényeket! – Invasion
Az Invasion – Rejtélyek városa színész hősei
Invasion – Rejtélyek városa: Lesz-e második szezonő

Invasion fórum az SFportalon

 ]]>