Ma  sok váratlan esemény – mert VéLETLENek NINCSenek ,csak váratlan dologok – közrejátszásával sikerült megkukkantanom a TV2 reggeli müsorának kb. 70 secundumát Ugyanis nem vala havas a kép – csak a müsorvezető -,nem zavarta más adó olyan erővel mint szokta  szombatonként,bent voltam a szobában,ráadsául fel is kapcsoltam a tv-t. Amit OTT láttam az megdöbbentett. Havas bá’ + 1 néni arról dumáltak,hogy a magyarok IQ-ja nem a magasa???,s lent bevillantottak valami olyasmit amitől elált a lélegzetem,de sikerült feljegyeznem. TEHÁT az inteligencia definíciója: (lehet,hoyg nem jól láttam,de …)
Az INTELIGANCIA AZ,AMIT AZ INTELIGENCIATESZTEL MéRNEK.
Na,erre varjatok gombot 

Más. Még mindig nem jöttem rá,hogy Ilona miért is küldte el a könyvét? Elkezdtem olvasni, a felénél tartok. Valahogy sok fájdalmat érzek kiolvasni a vereidből.
Vagy nem jól értelmezem.erre még visszatérek. Más ismét. Eddig totál meg vótam győződve arról,hogy az éN életem 1edien szomoru.
Most már tudom,hogy min. még 1 személy van aki ugyanazon eseméyeket élte át,mint én. Lehet,hogy elkezdek abban hinni,hogy vannak rokon lelkek? De ez túl bizar dolog ahhoz,hogy igaz legyen. Végezetül ismét más.
Az előbb nagyon picin múlott,hogy nem szegtem meg az adott szavam.
De szerencsére mostmár van valaki akitől kikérhetem a véleményét. Pár nappal ezelőtt,még minden gondolkozás nélkül megtettem volna. Mind1 a visszaszámlálás megállíthatatlanul halad.

Ãœdvözlettel Endre,Doroszló!!!


P.s.:Még hallasz rólam …  O:-)


***


Ha bajom van csak megnézem a hiradót és máris rájövök, hogy nem az én gondom a legnagyobb és máris jobb kedvre derülök.
Ismeretlen
]]>