Érdekes,/fel/figyelnek arra amit itt gépelgetek.

Pedig kihangsúlyoztam, hogy úgysem érted meg.

Nem a müsorral van bajom,hanem azzal,hogy – eltérően minden eddigi tapasztalatommal – az állami TV adó adja le ezen műsort.

Tehát nem kereskedelmi.

Bár a B92 határeset.Nem a szokványos ker. csatorna. Min1 …

(mellékessen örülnöm kéne,mert miután a környező országokban leadták a BB-t, csatlakoztak-hamarossan csatlakoznak az EU-hoz!!!)

Nem nagyon élek Hálózati életet ezen portálon kívül,s így fogalmam sincs arról,hogy milyen másfelé a megszokott bloggolás.

Már soxor megfogadtam magamban,hogy nem próbálok semmilyen módon „kioktani” másokat,de ma is előjött azon eset,hogy valamin megakadt a szemem,meg is említettem, de úgy látszik ezen dolog csak 1 műveletlen ember szemszögéből érthetetlen.

Oké,ha megengedett/elfogadott dolog,hogy 1más blogjára hívatkozzunk, akkor megemlíteném azt,hogyha az ember kedveli a vörösbort – Magyar ember Bort iszik!!! – az még nem jelenti automatikussan,hogy alkoholista lenne.

Szerencsétek,hogy nem látattatok a Szefantoron a SF.HU Találkozások estéjén.

SIkerült úgy kiütnöm magam,hogy milyen véletlen,reggelre részleges amnéziában szenvedtem.

Kérdezz reá Junnál,Sándornál,KissG-nél,Hegé-nél,-voltak OTT többen is,de a nevekre nem emléxem –  ha nem hiszed …

Különben az alkoholista jelző inkább reám illik,hiszen mikor elutazom valahova min. 1liter gyümölcspárlat van a táskám mélyén.

Most szombaton különben Kecskeméten rontom a levegőt!

Könnyen fel tudtok ismerni,hiszen nálam lesz 5 literes demizson,finom vörösborral & 2 liter gyümölcspárlat.

Persze ez csak bemelegítésnek lesz elég … 🙁

 Megint feltünt a kaja kérdése.

Erre csak azt tudom válaszolni, hogy az ember csak akkor tud rendessen jól lakni,ha maga készíti el a betevő falatját, illetve elmegy a nővéremhez, aki kitünően főz.

Mára ennyi.

Hamarosan élménybeszámoló,hogy milyen érzés elhagyni a Balkánt,ha csak rövid időre is.

***

Életem értelme, ha van neki, akkor az, hogy ÉLEK! Bár néha nem a legrózsásabb, nem a legszebb, nem a legvidámabb, Sőt néha még siralmas is, de legalább van esélyem arra, hogy megszabaduljak a bajomtól, bánatomtól.És hogy egy utólsó jellemtelen pitiáner, sz@rrágó, és rendkivül gyermeteg XXL-es meztelencsigaként megynyilatkozzam.]]>